Ανοδική και επιτυχής η πορεία της ΔΙΑΝΟΧ

Σε ενημερωτική συνέντευξη που παραχώρησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου και της ΔΙΑΝΟΧ, κ. Χρύσης Κλέαρχος, στην Ραδιοφωνική Εκπομπή «Καλημέρα» με τον Αντ1 Αιγαίου και τον Χιώτικη Διαφάνεια, θέλοντας να ενημερώσει τους δημότες για την  εξέλιξη της εταιρίας, παρουσίασε τόσο την οικονομική της πορεία το τελευταίο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε τα προσεχή σχέδια στα οποία θα προχωρήσουν για την εφαρμογή τους, ενώ απευθύνθηκε ευθέως στους ακροατές, συμβουλεύοντάς τους για τους φιλικούς τρόπους συμπεριφοράς που μπορούν να υιοθετήσουν, κάνοντας έτσι την πόλη πιο βιώσιμη.

Ξεκινώντας, ο κ. Χρύσης εξήγησε πως τα χρέη που προϋπήρχαν από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, πλέον πληρώνονται τμηματικά,  βοηθώντας έτσι κατά αυτό τον τρόπο την διαχείριση των οικονομικών της εταιρίας, ενώ συνάμα τα έσοδα της έχουν τριπλασιαστεί. Ενδεικτικά, ο κ. Χρύσης ανέφερε ότι τον Φεβρουάριο τα έσοδα της άγγιζαν τα 10.000 ευρώ, ενώ τον Μάιο έφτασαν ως τα 25.000 ευρώ.

Όσον αφορά την νέα τηλεφωνική γραμμή, ο κ. Χρύσης εξήγησε πως το πρόγραμμα αυτό θα λειτουργήσει ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Οι δημότες θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο επικοινωνίας 22710 – 350889 ώστε να αναφέρουν τα προβλήματά τους, στην υπάλληλο που βρίσκεται στην είσοδο του Δημαρχείου, και η ίδια μετέπειτα θα τα μεταφέρει στους αρμόδιους για την επίλυση αυτών, μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου.

Συνεχίζοντας, ο κ. Χρύσης αναφερόμενος στα πλάνα τα οποία σχεδιάζονται, δήλωσε ότι θα κοινοποιηθεί η πρόσκληση ενδιαφέροντος ώστε οι δημότες που επιθυμούν να εργαστούν στην εταιρία, να καταθέσουν την ανάλογη δήλωση. Μέσα από αυτή τη λίστα, οι υπεύθυνοι θα μπορούν να αξιοποιούν τους ενδιαφερόμενους δημότες, και θα τους κατανείμουν σύμφωνα με τις ανάγκες εργασίας. Στόχος είναι να δοθεί η ευκαιρία για εργασία, ενώ ακόμη προβλέπονται προγράμματα μέσω του ΟΑΕΔ, που θα δίνεται η δυνατότητα σε άτομα ηλικίας έως 67 ετών και σε άτομα με ειδικές ανάγκες, να λάβουν μέρος.

Τέλος, για την βέλτιστη διαχείριση των ανακυκλώσιμων και την προτροπή των πολιτών να επαναπροσδιορίσουν τις συνήθειές τους σύμφωνα με αυτή, ο κ. Χρύσης ανέφερε ότι η εταιρία στοχεύει στην προμήθεια νέων κάδων, την μίσθωση βαν που θα μεταφέρονται στις τοπικές κοινότητες και τις παραλίες για να τις διατηρούν καθαρές, και σε διαφημιστικό σποτ που θα προβάλλεται στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.