Αποχαιρετά ο κόσμος της Ναυτιλίας τον Πλοίαρχο Κώστα Ιωάν. Λαιμό

Πανελλήνιος θρήνος στον κόσμο της Ναυτιλίας αλλά και ιδιαίτερα στο νησί τον Οινουσσών προκλήθηκε, με τη δυσάρεστη είδηση της απώλειας του Πλοιάρχου – Εφοπλιστή, και επίτιμου Προέδρου του Συλλόγου “Φίλοι Οινουσσών” καπ. Κώστα Ιωάν. Λαιμού. Ο Δήμαρχος Οινουσσών, κ. Γεώργιος Δανιήλ, φαίνεται συγκινημένος στο αποχαιρετιστήριο του, και συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
“Έφυγε χθες για το αιώνιο ταξίδι σε ηλικία 94 ετών ο συμπατριώτης μας πλοίαρχος κι εφοπλιστής, επίτ. Πρόεδρος του Συλλόγου “Φίλοι Οινουσσών” καπ. Κώστας Ιωάν. Λαιμός. Ένας πατριώτης από την “παλαιά φρουρά” του ιστορικού Συλλόγου μας, διετέλεσε αρχικά Αντιπρόεδρος (1979-1984) και Πρόεδρος (1984-1987) κι εργάστηκε εντατικά κι αποφασιστικά μεταξύ άλλων και για την επίλυση του ακτοπλοϊκού προβλήματος της Αιγνούσας. Είχε πρωτοστατήσει στην απόκτηση του “ΟΙΝΟΥΣΣΑΙ ΙΙ”, το οποίο δρομολογήθηκε από τον ΣΦΟ στη γραμμή Οινουσσών-Χίου από το 1982 μέχρι το 2006. Στη φωτό του αγιασμού του νεοαποκτηθέντος τότε σκάφους ο καπ. Κώστας Λαιμός (δεξιά) εμφανώς ικανοποιημένος μαζί με τον τότε Πρόεδρο καπ. Παναγιώτη Δημ. Λαιμό (αριστερά) και τον Δωρητή αείμνηστο Διαμαντή Στεφ. Πατέρα (κέντρο).
Θέλω να εκφράσω στην οικογένειά του τα βαθύτατα συλλυπητήρια και να ευχηθώ τα παιδιά και τα εγγόνια του να ζουν πολλά χρόνια για να τιμούν την μνήμη και το όνομά του.
Η γενέτειρά του τον αποχαιρετά με σεβασμό, τιμή κι ευγνωμοσύνη. Στη σύντομη, αλλά παραγωγική συμμετοχή του στα κοινά, καταπιάστηκε με πολλά και σημαντικά πράγματα και άφησε έργο και μνήμη αγαθή!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.