Εκσυγχρονίζεται ο εξοπλισμός για την εκροή της άρδευσης

Η διοίκηση της ΔΕΥΑ Χίου ενημερώνει τους δημότες ότι βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο «Εκσυγχρονισμός ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού και αναβάθμιση υφιστάμενης Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Χίου για την επαναχρησιμοποίηση της εκροής για άρδευση». Στο πλαίσιο του έργου αυτού, η ΕΕΛ Χίου η οποία έχει πλέον άνω των 30 ετών λειτουργίας, πρόκειται να εκσυγχρονιστεί με εξοπλισμό που θα επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της και θα βελτιώσει την ποιότητα της εκροής με σκοπό την προστασία του περιβάλλοντος και του πολύτιμου φυσικού πόρου, του νερού.

Κατά την εκτέλεση των εργασιών επισκευής και αντικατάστασης είναι αναγκαία η μεταβολή της συνήθους λειτουργίας των τμημάτων επεξεργασίας με αποτέλεσμα, όπως και αυτές τις ημέρες, να υπάρχει αναπόφευκτη έκλυση οσμών. Ενημερώνεται, ότι η ΔΕΥΑΧ σε συνεργασία και με τον ανάδοχο του έργου κάνει ό,τι είναι εφικτό για τον περιορισμό της όχλησης της πέριξ της εγκατάστασης περιοχής και ότι η κανονικότητα στη λειτουργία θα επανέλθει το συντομότερο. Η διοίκηση της εταιρίας ζητά την κατανόηση του συνόλου των δημοτών και των περιοίκων για την προσωρινή όχληση έως την ολοκλήρωση ενός σημαντικότατου έργου για τα επόμενα χρόνια.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.