Γενικό Νοσοκομείο ¨ΑΤΤΙΚΟΝ¨ Περίπτωση ¨ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ¨ του Μιχαήλ Ξυλοπόδη

     Στις 20 Νοεμβρίου 2017 χειρουργήθηκα στην Αγγεοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου ¨Αττικόν¨, από τον Καθηγητή κ.  Ιωάννη Κακίση.

Κατά την περίοδο της νοσηλείας μου στο νοσοκομείο (8 Νοεμβρίου 2017- 7 Δεκεμβρίου 2017) είχα την ευκαιρία να διαπιστώσω ότι ο καθηγητής κ. Ιωάννης Κακίσης είναι ένα ευγενέστατο άτομο ως και άριστος επιστήμων, στον οποίο τρέφω απεριόριστη εκτίμηση. Επέδειξε δε ΑΜΕΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ όταν μετεγχειρητικά παρουσίασα επιπλοκή και αναγκαστικά παρατάθηκε η νοσηλεία μου στο νοσοκομείο επί δεκαήμερον.

Θεωρώ λυπηρό και κατακριτέο η οικογένεια του μεταστάντος(ο υιός του οποίου τυγχάνει μάλιστα βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος), να εγχειρίζει όπως η ίδια τουλάχιστον ισχυρίζεται, φακελάκι σε ιατρό.

Άποψη μου είναι μετά τα προεκτεθέντα, ότι ορισμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης(ΜΜΕ) προσπάθησαν να εμπορευματοποιήσουν τον θάνατο ενός ηλικιωμένου με υποκείμενα νοσήματα.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.