Το λιμάνι των Μεστών υποδέχεται το Blue Star Patmos

Στο λιμάνι τους τα Μεστά θα υποδέχονται για το φετινό καλοκαίρι ως και τον Σεπτέμβριο, το επιβατικό πλοίο Blue Star Patmos, που χάρη σε αυτό, ανοίγουν οι ακτοπλοϊκοί δρόμοι για τους ταξιδιώτες από και προς Πειραιά για τη Χίο.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο 8 Ιουνίου στις 12:00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δρομολόγιο, διατελώντας δρομολόγιο τεσσάρων σταθμών. Αρχικά, το επιβατικό πλοίο θα αναχωρήσει από τον Πειραιά, ενώ ο πρώτος του σταθμός θα αποτελέσει η Μύκονος, όπου και θα σταθμεύσει εκεί στις 16:25 μ.μ. Έπειτα, στις 19:40 μ.μ. το Blue Star Patmos θα προσεγγίσει το λιμάνι των Μεστών, ενώ το βράδυ στις 23:00 μ.μ. θα έχει ως τελικό προορισμό το Σίγρι Λέσβου. Ολοκληρώνοντας το ταξίδι του και αφήνοντας – λαμβάνοντας τους επιβάτες του, θα αναχωρήσει το βράδυ του Σαββάτου στις 23:30 μ.μ. για τα Μεστά, όπου και εκεί θα φτάσει στις 02:00 π.μ., έπειτα θα κατευθυνθεί στη Μύκονο, προσεγγίζοντάς τη στις 05:20 π.μ., και τέλος, θα επιστρέφει στον Πειραιά, στις 10:10 π.μ. την Κυριακή.

Έτσι, για τους καλοκαιρινούς μήνες και ως τη λήξη του θερινού προγράμματος ακτοπλοϊκών δρομολογίων, το Blue Star Patmos θα διατελεί αυτό το ταξίδι, κάθε Σάββατο προς Κυριακή πρωί, ώστε να εξυπηρετεί τους τουριστικούς επισκέπτες αλλά και εργασιακούς ταξιδιώτες, ανοίγοντας έναν επιπλέον δρόμο διευκόλυνσης για όσους επιθυμούν να μετακινηθούν.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.