Νέα, σύγχρονη και υπερπολυτελή μονάδα διαμονής στις Οινούσσες

Σε ανάρτηση του εκφράζει την ικανοποίησή του ο Δήμαρχος Οινουσσών Γ. Δανιήλ για την εξέλιξη του νησιού στον τομέα του τουρισμού. Συγκεκριμένα γράφει
“Η Αιγνούσα αλλάζει!
Είναι γεγονός! Μέρα με τη μέρα το νησί μας εισέρχεται πιο δυναμικά στο χώρο της υψηλής φιλοξενίας και διεκδικεί με αξιώσεις ν’ αυξήσει την επισκεψιμότητά του! Η πρόσφατη έναρξη λειτουργίας της νέας, σύγχρονης και υπερπολυτελούς μονάδας SWELL Oinousses Apartments στο κέντρο του οικισμού προσφέρει μια εξαιρετική πρόταση διακοπών ακόμη και στις πιο απαιτητικές προτιμήσεις. Αισθάνομαι τη χαρά και την ικανοποίηση να συγχαρώ την οικ. Δημήτρη Ζαννίκου & Ευαγγελίας Ηλιάδη για την απόφασή τους να επενδύσουν στην ελπίδα για τον τόπο μας! Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα και κυρίως επικεντρώνοντας στο μεράκι, στον επαγγελματισμό και στην ευθύνη για ν’ αναβαθμίσουν το τουριστικό προϊόν γίνονται πρωτοπόροι κι ανοίγουν το δρόμο για όσους έχουν όραμα, αντίληψη και στρατηγική ανάπτυξης. Κινητροδοτούν και την τοπική μας αυτοδιοίκηση να επιδιώξει με μεγαλύτερες ταχύτητες την ολοκλήρωση των υποδομών (ύδρευση, αποχέτευση, ενεργειακή αυτονομία, υδατοδρόμιο, αναβάθμιση μαρίνας κλπ).
Ιδού καιρός ευπρόσδεκτος! Αν τον αξιοποιήσουμε τότε θα προσεγγίσουμε και τους πληθυσμιακούς στόχους και το δύσκολο στοίχημα της απασχόλησης!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.