Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της  Ημέρας Λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

  Το πρόγραμμα- πρόσκληση των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της  Ημέρας Λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου και ως Ημέρα Πανελλαδικού Εορτασμού της Εθνικής Αντίστασης 1941-1944 κατά του ναζισμού και του φασισμού, την Πέμπτη 9 Μαΐου 2024:

10:00 Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου. Εκφώνηση επίκαιρης ομιλίας από τον Δρ. Δημήτριο Σαλιάρη,  Διευθυντή του Εσπερινού Γυμνασίου Χίου με Λυκειακές Τάξεις.

10:45 Τέλεση Τρισαγίου και κατάθεση στεφάνων στο Ηρώο των Πεσόντων. 

         ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ:

  • Γενικός σημαιοστολισμός από την όγδοη πρωινή ώρα μέχρι τη δύση του ηλίου της 9ης Μαΐου 2024.
  • Φωταγώγηση όλων των Καταστημάτων του δημοσίου, των Ο.Τ.Α. καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ και των Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της  9ης Μαΐου μέχρι τις πρωινές ώρες της επομένης, σύμφωνα με το ΦΕΚ 3424.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ: Η Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών τα σχετικά με τις Ιερές Ακολουθίες, η 96 Α.Δ.Τ.Ε. τη συμμετοχή του στρατού στις εκδηλώσεις, ο Δήμος Χίου τη φωταγώγηση των Δημοτικών Καταστημάτων και το σημαιοστολισμό και ευπρεπισμό των χώρων εκδηλώσεων και η Αστυνομική Διεύθυνση Χίου την τάξη.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ:

  • Ιερά Μητρόπολις Χίου, Ψαρών και Οινουσσών
  • 96 Α.Δ.Τ.Ε.
  • Δήμος Χίου
  • Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.
  • Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

ΤΕΛΕΤΑΡΧΗΣ: κα Ειρήνη Δημοπούλου, εκπαιδευτικό Φυσικής Αγωγής του Δημοτικού Σχολείου Κάμπου της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΧΙΟΥ – ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Τηλ.: 22713 50565 & 22713 50555

e-mail: grafeioantiperif@chios.pvaigaiou.gov.gr και/ ή ds@chios.pvaigaiou.gov.gr

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.