Υποβολή συμμετοχής ετήσιας έκθεσης φωτογραφίας άγριας φύσης

Η περιβαλλοντική ομάδα, Chios Nature, σε συνεργασία με τη Φωτογραφική Λέσχη Χίου ενημερώνει ότι η περίοδος υποβολής συμμετοχών στην ετήσια έκθεση φωτογραφίας της άγριας φύσης Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, για το 2024, είναι από 30 Απριλίου έως τέλη Μαΐου.

“Αναγνωρίζουμε ότι η προσπάθεια ανάδειξης και εορτασμού της φύσης των νησιών μας είναι περισσότερο συλλογική παρά ανταγωνιστική. Όλοι μας, με τις καθημερινές μας επιλογές συμβάλλουμε στην διατήρηση η καταστροφή του φυσικού μας πλούτου. Παρόλα αυτά κρατάμε το ύφος του διαγωνισμού εφόσον γνωρίζουμε πως δρα ενθαρρυντικά ειδικά στους τόσο σημαντικούς για το μέλλον νεότερους σε ηλικία συμμετέχοντες.

Καλούνται λοιπόν και πάλι όλοι, μικροί-μεγάλοι, ασχέτως εθνικότητας και τόπο διαμονής, να στείλουν υλικό – μέχρι 15 λήψης ο καθένας – και (μεγάλη παράκληση) στην υψηλότερη δυνατή ανάλυση ώστε να μπορούν να εκτυπωθούν ποιοτικά, στον Πρόεδρο της Φωτογραφικής Λέσχης Χίου, Γιάννη Βούλγαρη, κατά προτίμηση δια χειρός στο Βιβλιοπωλείο Πάπυρος, σε ‘στικάκι’ USB, αλλά εναλλακτικά και στην ηλεκτρονική διεύθυνση nikonjohnchi@yahoo.gr

Οι 5 θεματικές ενότητες είναι: Πορτραίτο Ζώου, Η Μαγεία των Φυτών, Η Ανθρώπινη Παρουσία στην Φύση, Άγρια Συμπεριφορά. Η όροι συμμετοχής μας είναι λίγοι: Α) Δεν επιλέγουμε πλάνα που έχουν σαν κύριο θέμα ούτε οικόσιτα ζώα ούτε λουλούδια του μπαξέ. Β) Όλα τα καρέ που υποβάλλουμε θα έχουν τραβηχτεί σε ένα από τα τρία νησιά.

Στοχεύουμε να γίνουν τα εγκαίνια της έκθεσης και πάλι στον φιλόξενο κήπο του κτήματος ΠΕΡΙΒΟΛΙ στον Κάμπο, τον Ιούλιο. Η ακριβής ημερομηνία θα ανακοινωθεί σε δεύτερο χρόνο. Ευχόμαστε οι συμμετοχές όλο και να αυξάνονται. Διαδώστε το!

Ευχαριστούμε θερμά το Βιβλιοπωλείο Πάπυρος”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.