Μηταράκης: Μεγάλη πρωτοπορία η δημιουργία Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης Βηματοδοτών στη Χίο

Επίσκεψη στο «Σκυλίτσειο» Γενικό Νοσοκομείο της Χίου πραγματοποίησε ο βουλευτής Χίου, κ. Νότης Μηταράκης, με αφορμή τη δημιουργία της Νέας Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης στην Καρδιολογική Κλινική.

Ο κ. Μηταράκης συνεχάρη όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας των πολιτών της Χίου. «Ιδιαίτερα σημαντική ημέρα σήμερα για το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου η λειτουργία της Μονάδας Μόνιμης Εμφύτευσης Βηματοδοτών στην Καρδιολογική Κλινική. Ευχαριστώ τον κ. Χαρίτο, τον κ. Σκεύο, τον γιατρό μας, τον κ. Καρτάλη και την Διοικήτρια, κυρία Κανταράκη που πρωτοπορούν εδώ στο νησί μας με μία τόσο σημαντική ιατρική πρωτοβουλία. Θέλω να τονίσω και το βρήκα ιδιαίτερα σημαντικό στη συζήτηση που έκανα με τους γιατρούς, ότι βρήκαν το Σκυλίτσειο Νοσοκομείο Χίου, ένα Νοσοκομείο, το οποίο πληροί απολύτως τις απαραίτητες προδιαγραφές και έχει ένα πολύ σημαντικό έμψυχο ανθρώπινο δυναμικό. Τους ευχαριστώ για άλλη μία φορά και ελπίζω κάθε πρωτοβουλία που λαμβάνεται στη Χίο να στηρίζει την υγεία των νησιωτών», δήλωσε ο κ. Μηταράκης.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.