Ενημέρωση αιτούντων για εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία

H ΔΙΠΕ Χίου ενημερώνει:

Σήμερα, Δευτέρα, στις 22.04.2024, αναρτώνται οι προσωρινοί κατάλογοι των αιτήσεων για εισαγωγή στα Πειραματικά Σχολεία μας, με αναφορά στον κωδικό της αίτησης και την ειδική κατηγορία:

3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο Χίου, 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΙΟΥ (sch.gr) (τηλέφ επικ. 22710-20525, Προϊσταμένη Κα Κατσαφάρου Μαρία),

2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Χίου,  2dimchio’s blog (sch.gr)  (τηλέφ. Επικ 22710-22411, Διευθύντρια Κα Κυριακώδη Δέσποινα),

Παρακαλούνται θερμά οι αιτούντες να ελέγξουν την ορθότητα των αναρτημένων στοιχείων για την αίτησή τους  (π.χ ένταξη σε ειδική κατηγορία).

Σε αυτή τη φάση, μπορείτε:

  • να εισέρχεστε με τους κωδικούς taxisnet στην ηλεκτρονική πλατφόρμα
  • να ενημερώσετε το Πειραματικό Σχολείο που υποβάλλατε αίτηση, αποκλειστικά από 22.04.2024 έως 26.04.2024 για τυχόν λάθη στην αίτησή σας καταθέτοντας υπεύθυνη δήλωση για τις αλλαγές που ζητάτε να γίνουν.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Μπορούν να διορθωθούν τυχόν λάθη, μόνο ως προς τα στοιχεία του μαθητή(π.χ ονοματεπώνυμο, ένταξη σε ειδική κατηγορία)ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Ο τελικός κατάλογος των υποψηφίων σε καθένα από τα 2 Πειραματικά μας Σχολεία  που θα συμμετέχουν στην κλήρωση, αναρτάται στις ιστοσελίδες τους στις 13.05.2024.

Οδηγίες για την την δημόσια προβολή της κλήρωσης θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα της Διοικούσας Επιτροπής Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων (Δ.Ε.Π.Π.Σ.) https://depps.minedu.gov.gr/  και αμέσως θα ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι από τα 2 Πειραματικά μας σχολεία και τη ΔΙΠΕ Χίου  Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Χίου (sch.gr) (22710-81990, Τμήμα Εκπαιδευτικών θεμάτων, Κα Κουνιάκη Μαρία, Κος Κομνηνός Ιωάννης)

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.