Ευχαριστήριο Μήνυμα από την Ένωση Ξενοδόχων Χίου

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Χίου, ευχαριστεί τον Πρωθυπουργό Κ. Μητσοτάκη καθώς και τον υπουργό Ν. Μηταράκη για το γεγονός ότι η Χίος είναι και φέτος στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού, ως προορισμός ειδικής κατηγορίας.:

“Η Ένωση Ξενοδόχων Χίου χαιρετίζει την απόφαση της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) να παραμείνει η Χίος ως προορισμός ειδικής κατηγορίας δέκα διανυκτερεύσεων, στο Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού Εργαζομένων – Ανέργων περιόδου 2024-2025.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, στον οποίο επ’ ευκαιρία της επισκέψεως του στο νησί μας, επιδόθηκε δια μέσου της Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Μίτση Παϊδούση- Αυγερινού υπόμνημα το οποίο περιείχε το σχετικό αίτημα μεταξύ άλλων, για τα άμεσα αντανακλαστικά που επέδειξε στο να ικανοποιηθεί αυτό το πάγιο αίτημα, όχι μόνον της Ένωσης αλλά και ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας της Χίου.

Ευχαριστίες  και στον υπουργό κ. Νότη Μηταράκη, με πρωτοβουλία του οποίου, ως Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, ξεκίνησε η εφαρμογή αυτού του μέτρου και ο οποίος παραμένει διαχρονικά αρωγός της τουριστικής ανάπτυξης της Χίου.

Αναμένουμε δε για την ικανοποίηση και των υπόλοιπων αιτημάτων που ετέθησαν μέσω του σχετικού υπομνήματος.”

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.