Επίσκεψη εργασίας στα ενεργειακά αυτόνομα Ψαρά

Ο Δήμος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ενημερώνει ότι έως και τις 14 Ιουνίου 2024 θα βρίσκεται στο νησί κλιμάκιο της Ομάδας Μετάβασης του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για «30 Ενεργειακά Αυτόνομα Νησιά».
Σκοπός της επίσκεψης είναι η συλλογή δεδομένων για την κατάρτιση του προγράμματος ενεργειών ώστε το νησί να είναι ενεργειακά αυτόνομο μέχρι το 2030.
Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και επισκέψεις σε κατοικίες και καταστήματα ώστε να καταγραφούν οι ανάγκες και οι χρήσεις του ηλεκτρικού ρεύματος και σήμερα,  Πέμπτη 13 Ιουνίου το απόγευμα, στις 19.00 θα γίνει παρουσίαση της δράσης στην Αίθουσα Εκδηλώσεων.
Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα σχολεία και στα δημοτικά κτήρια καθώς και στις υποδομές του δήμου στο νησί.
Η συνεργασία και η αλληλεπίδραση των δημοτών με το κλιμάκιο της Ομάδας Μετάβασης είναι απαραίτητη για την επιτυχία του προγράμματος.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.