Αυτοί είναι οι επιτυχόντες που θα φοιτήσουν στα Πειραματικά Σχολεία της Χίου

Η ΔΙΠΕ Χίου ενημερώνει ότι το 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο και το 3ο Πειραματικό Νηπιαγωγείο, ήδη γνωστοποίησαν στην ιστοσελίδα τους, τα στοιχεία των επιτυχόντων μαθητών τους που από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα φοιτήσουν σε αυτά, καθώς και των επιλαχόντων κατά σειρά προτεραιότητας, όπως προέκυψαν από τη δημόσια κλήρωση της Παρασκευής, 17ης Μαΐου 2024.

Παρακαλούνται οι γονείς/κηδεμόνες τους να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση των Πειραματικών για περαιτέρω οδηγίες (όπως για την Υπεύθυνη Δήλωση περί αποδοχής της φοίτησης του παιδιού τους σε αυτά, ώστε να κατοχυρωθεί η εγγραφή τους).

Κληρωθέντες και επιλαχόντες 3ου Πειραματικού Νηπιαγωγείου Χίου 2024-2025 | 3ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΧΙΟΥ (sch.gr)    (Τηλέφ. 22710-20525,  Προϊσταμένη Κα Κατσαφάρου Μαρία)

2dimchio’s blog » Blog Archive » ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ 2ο ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΧΙΟΥ -ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΑΓΟΝΤΑΙ (sch.gr)   (Τηλέφ: 22710-22411, Διευθύντρια Κα Κυριακώδη Δέσποινα)

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.