Έργα για τη μετατροπή του δρόμου σε ήπιας κυκλοφορίας στο Ανοιχτό Κέντρο Εμπορίου

Να καθησυχάσει τους καταστηματάρχες που στεγάζονται στην Απλωταριά επιχειρεί μέσα από τις δηλώσεις του ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δημήτρης Πατελίδας, με το αρμόδιο συνεργείο να διατελεί εργασίες επί της οδού 11ης Νοεμβρίου, με στόχο τη μετατροπή του δρόμου σε ήπιας κυκλοφορίας.

Ο ίδιος, κατανοώντας τις οχλήσεις που έχουν δημιουργηθεί στους καταστηματάρχες από την φασαρία των εργασιών και τη σκόνη, επιθυμεί την ανοχή και την υπομονή τους ωσότου ολοκληρωθούν επιτυχώς οι εργασίες, καθώς το αρμόδιο συνεργείο μετέπειτα θα μεταβεί στις οδούς Γορδάτου, Σκαναβή και Δαμαλά. Τόνισε πως για την ομαλή διατέλεση των έργων οδοποιίας, συνεργάζεται θετικοτρόπως η Αρχαιολογική Υπηρεσία.

Ωστόσο, τα κωλύματα συνεχίζουν να παραμένουν εξαιτίας των δικτύων της ΔΕΔΔΗΕ, με την οποία ο κ. Πατελίδας βρίσκεται σε τακτική επικοινωνία, ώστε να διασφαλιστεί μάλιστα η αδιάκοπη παροχή ρεύματος στα καταστήματα κατά μήκος των οδών. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις, προς ενημέρωση των δημοτών, επεξήγησε πως λόγω των καθυστερήσεων, για την επιτυχία του έργου, αυτό θα διαρκέσει τουλάχιστον ένα έτος, ενώ θα επιχειρούν κάθε φορά να δημιουργούν τον κατάλληλο χώρο φορτοεκφόρτωσης για τη συνέχιση της εμπορικής δραστηριότητας.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.