

Εθιμοτυπικές επισκέψεις σε δημόσιες υπηρεσίες και φορείς της Χίου πραγματοποιήθηκαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025, από αντιπροσωπεία της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Χίου.
Οι επισκέψεις είχαν ως βασικό στόχο την επικοινωνία με τις διοικήσεις και το προσωπικό των υπηρεσιών, καθώς και την έκφραση αναγνώρισης για το έργο που επιτελούν καθημερινά, ιδιαίτερα σε τομείς κρίσιμους για τη λειτουργία του νησιού, όπως η ασφάλεια, η υγεία, η κοινωνική μέριμνα και η δημόσια διοίκηση.
Στο πλαίσιο αυτό, η αντιπροσωπεία της Δ.Ε.Ε.Π. Χίου επισκέφθηκε τον Κρατικό Αερολιμένα Χίου «Όμηρος», το Γενικό Νοσοκομείο Χίου «Σκυλίτσειο», την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χίου, την Αστυνομική Διεύθυνση Χίου, το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή (Λιμεναρχείο Χίου), το Τελωνείο Χίου, τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (Γηροκομείο Χίου), το Κατάστημα Κράτησης Χίου (Φυλακές Χίου), καθώς και τη 96η Ανώτερη Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής (96η ΑΔΤΕ), με εθιμοτυπική επίσκεψη στη στρατιωτική διοίκηση του νησιού.
Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων πραγματοποιήθηκε ανταλλαγή απόψεων με τα στελέχη των υπηρεσιών, ενώ υπογραμμίστηκε η σημασία της συνεργασίας, της θεσμικής συνέπειας και της διαρκούς επικοινωνίας, με κοινό στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας της Χίου.


