Σε νέο σώμα ο Γυναικείος Σύνδεσμος – Φίλοι του Χιώτικου Χωριού

Σε νέο σώμα συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και η Εξελεγκτική Επιτροπή “Γυναικείος Σύνδεσμος – Οι φίλοι του Χιώτικου Χωριού”, με το πέρας των αρχαιρεσιών. Το νεοεκλεγέν Δι0ικητικό Συμβούλιο έχει ως εξής:

Ως Πρόεδρος εκλέχθηκε η Μαρία – Μαρκέλλα (Μαριέλλα) Βαρώνη, ενώ την θέση του Αντιπροέδρου Α’ κατέλαβε η Αγγελική Δισακιά, και τη θέση του Αντιπροέδρου Β’ η Καλλιόπη Φατσή. Τα ηνία του Γενικού Γραμματέα ανέλαβε η Αντωνία Γλύπτου – Λιαδή, ενώ τη διαχείριση των ταμειακών υποχρεώσεων θα πραγματοποιήσει η Βιργινία Φαφαλιού. Ως Σύμβουλος Πολιτιστικών κατέστη η Αδαμαντία Νικολαδού, και ως Ειδική Γραμματέας η Μαριάννα Προεστού – Ατσίδη. Τα λοιπά μέλη για τη συγκρότηση του σώματος αποτελούν οι: Σοφία Καλούδη – Λω, Μαριά Κουρούνη, Βασιλική Λογοθέτη και Μαίρη Ξυλά. Ως Αναπληρωματικά Μέλη καταστάθηκαν οι: Δέσποινα Καραμανή, Καλλιόπη Καρούση και η Δέσποινα Φόρου-Τσιροζίδη, ενώ την Εξελεγκτική Επιτροπή συγκρότησαν οι Μαρία Θεοφιλά, Παγώνα Χαλδαίου και η Μαίρη Γιαννακοπούλου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.