

Με την ολοκλήρωση του Καλλιτεχνικού Φεστιβάλ #ekipouzo26 – «έχω μια ρίζα για ν’ ανθίζω», το οποίο φιλοξενήθηκε στην Παλιά Γεωργική Σχολή Χίου «Χωρέμειος» στις 22, 23 και 24 Μαΐου 2026, η ομάδα ΜΝΜ (επιμέλειας και παραγωγής) εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του.
Η διοργάνωση συγκέντρωσε καλλιτέχνες και καλλιτέχνιδες, τοπικές κοινότητες, χορηγούς, συνδιοργανωτές, συνεργάτες, αλλά και πλήθος επισκεπτών, οι οποίοι στήριξαν ενεργά τη δράση και συνέβαλαν στην επιτυχία της.
Όπως επισημαίνεται, το όραμα, η συνεργασία και η συλλογική συμμετοχή δημιούργησαν μια ζωντανή πολιτιστική εμπειρία, αφήνοντας έντονο αποτύπωμα στις καρδιές και τη φαντασία όλων των συμμετεχόντων.
Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον σεβασμό και την ευγνωμοσύνη για την παραχώρηση του χώρου της Παλαιάς Γεωργικής Σχολής Χίου «Χωρέμειος» από την Ιερά Μητρόπολη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.

