Και εσύ τέκνον Βρούτε.. Ανδρέα; Γράφει ο Λευτέρης Πυκνής

Το τελευταίο διάστημα ακούγονται καθημερινά πολλά μαργαριτάρια από τα στόματα όλων των Συριζαίων κομματικών στελεχών από τον αρχηγό τους μέχρι και του τελευταίου τροχού της αμάξης των δεκαέξι συνιστωσών!

Το άκρον άουτον της μαλθακίας και του ανθελληνικού παραληρήματος και μίσους προς στην ένδοξη ιστορία μας και τους ήρωες Μας ήταν η λάσπη που πέταξε και την έφαγε ο ίδιος κατάμουτρα ο πρώην υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης ένας από τους υπουργούς που περιέκοψαν ώρες ή και μαθήματα από την διδακτέα ύλη στά σχολεία μας!
Και ειδικότερα ιστορία Αρχαία και θρησκευτικά (ίσως για τα θρησκευτικά επειδή είναι άθεοι και άθρησκοι να δικαιολογούνται) αλλά να προσπαθούν να αλλοιώσουν την ιστορία του Ελληνικού λαού και να βγαίνουν δημοσίως σε όλα τα ΜΜΕ και να μας λέει αυτός ο κύριος της βαθιάς κουτάλας … γιατί μόνο με βαθιά κουτάλα μπορεί να μείνει τόσο πολύ λίπος στο μυαλό και τον εγκέφαλο του εξαγριώνει όλο τον Ελληνικό λαό ακόμη και τους φανατικούς οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ.
Τί σας πείραξε η προβολή της Παναγίας και της ιστορίας της επανάστασης του 1821 και η γιορτή των Ενόπλων δυνάμεων της χώρας μας στο Κοινοβούλιο;
Εσείς θα προτιμούσατε ίσως άλλες φιγούρες και συνθήματα του κόκκινου χρώματος του ταυρομάχου και του Σοβιέτ!
Όλοι τους καθημερινά κατηγορούν το Εθνικό σύστημα Υγείας για ελλείψεις και κουραφέξαλα  αφού καθημερινά αλλάζουν οι όροι και οι συνθήκες λόγω της μεγάλης πανδημίας του Κορωνοϊού που και πολλοί απ’ αυτούς έβαλαν το χεράκι τους ως αρνητές της μάσκας και ότι δεν υπάρχει καμία επιδημία του Κορωνοϊού  όπως λέει ακόμη ο πρώην δικό σας Υπουργός Υγείας της Πολλακιάδας!
Ευτυχώς την συγκεκριμένη συγκυρία δεν Μας Κυβερνούν, θα Μας είχαν ξεκληρίσει τους μισούς Έλληνες!
Επίσης για τα Ελληνοτουρκικά και την φύλαξη των συνόρων Μας που έλεγαν ότι δεν υπάρχουν θαλάσσια σύνορα και ευτυχώς η νέα Κυβέρνηση φρόντισε να τα οχυρώσει όλα και από στεριά και στην θάλασσα.
Αγαπητέ συμπολίτη μας Ανδρέα και εσύ τέκνον Βρούτε… τώρα που πλέον είναι σχεδόν μηδενικές οι εισροές λαθρομεταναστών που εσείς μας είχατε πλημμυρίσει όλη την Ελλάδα καί την Ευρώπη και ειδικότερα τα νησιά μας βγαίνεις από πάνω και λες ότι είναι παραμύθι η φύλαξη των συνόρων;
Ξέχασες ότι για τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπήρχαν θαλάσσια σύνορα και ήταν  “μπείτε σκύλοι αλλέστε και αλλεστικά μήν δώστε”!
Δυστυχώς βλέπω ότι η εκτίμηση που σου είχα και ως γιατρό και ως άνθρωπο και συγγραφέα πηγαίνει στράφι με αυτές τις τοποθετήσεις σου και την πολιτική συμπεριφορά σου εναντίον της Ελλάδας μας και των συνόρων Μας!
Και εάν πράγματι δεν ήταν καλά φυλαγμένα (πού είμαστε αστακός) εσύ ένας Ακρίτας Βουλευτής ήταν ανάγκη να πετάς τέτοιου είδους Μπαρούφες και Κοτσάνες ; για να δείξεις ότι κάνεις αντιπολίτευση και να φανείς το καλό παιδί στο άλλο χαμογελαστό ναυτάκι που έχετε για αρχηγό;
Σταματήστε να χρησιμοποιείτε τα Εθνικά μας θέματα καθώς και την Υγεία Μας για αντιπολιτευτικούς λόγους με Μπαρούφες αρλούμπες και ψευδή στοιχεία και σχόλια!
Θα έγραφα περισσότερα αλλά έχε χατίρι την εκτίμηση τόσων ετών που έχω για σένα και την οικογένεια σου!
Καλά Μυαλά και καλή φώτιση!
Χίος, 23 Νοεμβρίου 2020 
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.