Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες έρχονται τον Μάιο στα Ψαρά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Σε ανάρτησή του ο Δήμαρχος Ηρωικής Νήσου Ψαρών ενημερώνει ότι το Μάιο θα είναι στα Ψαρά οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες.
“Οι Κινητές Ιατρικές Μονάδες έρχονται τον Μάιο στα Ψαρά.  Κλείστε τώρα ηλεκτρονικά τα ραντεβού σας στο https://mykim.gr
Οι ΚΙΝΗΤΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ του Εθνικού Προγράμματος Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα βρίσκονται στο νησί μας το διήμερο, 18 και 19 Μαΐου 2024 και θα παράσχουν δωρεάν ιατρικές υπηρεσίες σε όλους τους κατοίκους του νησιού μας. Οι ειδικότητες που θα μας επισκεφθούν είναι: Καρδιολόγος, Ορθοπαιδικός, Γυναικολόγος, Ακτινολόγος, Οφθαλμίατρος, Παιδίατρος, Γενικός Χειρουργός, ΩΡΛ, Νευρολόγος, Γενικός Ιατρός – Διαβητολόγος, Οδοντίατρος, Διαιτολόγος, Ψυχολόγος – Παιδοψυχολόγος.
Να επισημάνουμε ότι η καταχώρηση των ραντεβού γίνεται πλέον MONO ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. Η διαδικασία που χρειάζεται να ακολουθήσει ο κάθε εξεταζόμενος είναι είτε μέσω:
· Της ιστοσελίδας https://mykim.gr
· Της εφαρμογής MyKIM διαθέσιμη σε Playstore & Appstore
Τα απαιτούμενα στοιχεία είναι, ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, ΑΜΚΑ, κινητό τηλέφωνο και η δήλωση ενδιαφέροντος ιατρικών ειδικοτήτων. Οι ηλικιωμένοι συμπολίτες μας, καθώς και όσοι δεν έχουν δυνατότητα ψηφιακής πρόσβασης μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Ψαρών και στο Δημαρχείο, κατά τις εργάσιμες ημέρες, από τις 10:00 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ. προκειμένου να τους παρασχεθεί η απαραίτητη βοήθεια για το κλείσιμο των ραντεβού. Το πρόγραμμα των Κινητών Ιατρικών Μονάδων υλοποιείται από την ΑΜΚΕ Αναγέννηση και Πρόοδος σε συνεργασία με την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.), υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής ΕΚΠΑ, με πρωτοβουλία και αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).”

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.