Κλείνει η οδός Κοραή για τη μεταφορά προκάτ στο 3ο Γυμνάσιο

Ο Δήμος Χίου ενημερώνει ότι πρόκειται να ξεκινήσει να μεταφέρει προκάτ αίθουσες στο 3ο Γυμνάσιο Χίου για τις ανάγκες στέγασης των μαθητών. Η μεταφορά θα γίνει την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024 από τις 07:00 π.μ. έως 16:00 μ.μ. Η διαδρομή θα πραγματοποιηθεί 4 φορές, από το Κεντρικό Λιμάνι της Χίου. Συγκεκριμένα από την οδό Νεωρείον, Λεωφόρο Αιγαίου μέχρι τη συμβολή με την οδό Βάμβα ώστε, να καταλήξει στην οδό Κοραή. Για την μεταφορά και την τοποθέτηση των αιθουσών στον αύλειο χώρο του σχολείου, απαιτείται το κλείσιμο της οδού Κοραή από τη διασταύρωση της με την οδό Ελ. Βενιζέλου. Οι ώρες που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος δεν θα είναι συνεχόμενες, αλλά θα κλείνει όταν καταφθάνει ο γερανός. Για το κλείσιμο της οδού ζητάμε την συνδρομή σας ενώ παράλληλα θα διαθέτουμε δικά μας μέσα και προσωπικό. Επίσης ο Δήμος θα απαγορεύσει τη στάθμευση στην οδό Κοραή και θα αποκλείσει το χώρο με δικά του μέσα.
Θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια των διερχομένων και περίοικων. Ο χρόνος που θα παραμείνει κλειστός ο δρόμος, θα είναι ο ελάχιστος δυνατός, ώστε να επιτευχθεί η λιγότερη ταλαιπωρία-όχληση των κατοίκων και των διερχόμενων οχημάτων.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.