«Θέλουμε Τουρισμό; Δείχνουμε τον Πολιτισμό μας»-Let’s do it Chios

Στην Πανελλήνια δράση του Let’s do it Greece, συμμετέχει ο Δήμος Χίου σε συνεργασία με την Αντιπεριφέρεια Χίου. Με σύνθημα «Θέλουμε Τουρισμό; Δείχνουμε τον Πολιτισμό μας» καλούμε όλους τους φορείς του νησιού μας να συμμετάσχουν σε μια συνεργατική προσπάθεια που θα αναδείξει τον σεβασμό μας στο περιβάλλον, τον εθελοντισμό αλλά και θα διδάξει στη νέα γενιά, τα παιδιά, καλές πρακτικές, την αγάπη για το περιβάλλον και το νησί μας.
Στόχος να γεμίσει η Χίος δράσεις εθελοντισμού. Επιλέξτε τη δράση και μπείτε εδώ https://www.letsdoitgreece.org/map δηλώστε τη, βάλτε την πινέζα σας και δημιουργήστε τον ομορφότερο χάρτη της Χίου! Επιλέξτε από καθαρισμούς παραλιών, αλσυλλίων και κοινόχρηστων χώρων, ευπρεπισμούς πάρκων και παιδικών χαρών. Σακούλες απορριμμάτων και γάντια μιας χρήσης θα διαθέσει ο Δήμος Χίου. Η Κυριακή 14 Απρίλη 2024 αφιερώνεται στη γειτονιά, στο σχολείο, στο χωριό, στην παραλία… σε κάθε σημείο του νησιού. Αφιερώνεται στο σπίτι μας.  Πληροφορίες και συμμετοχές στο τηλέφωνο: 22743-50050

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.