Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία στο Μάναγρο

Ο Παγχιακός Σύλλογος ΑμεΑ ανακοινώνει, με χαρά ότι, και αυτή την χρονιά θα υλοποιήσει Κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τα άτομα με αναπηρία, στον Μάναγρο της Βολισσού, την περίοδο από 18 έως 28 Αυγούστου.
Προσκαλεί τα άτομα με αναπηρία και τους Γονείς και Κηδεμόνες παιδιών με αναπηρία να προσέλθουν στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ, προκειμένου να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής στο Κ.Π.2024 καθώς και να πληροφορηθούν για τους όρους συμμετοχής τους.
Η συμμετοχή στο Κ.Π.2024 του ΠΣΑμεΑ αφορά άτομα με αναπηρία ηλικίας 10 έως 50 ετών. Επειδή η εξεύρεση συνοδών είναι ζητούμενο, αλλά και απαραίτητη προϋπόθεση για την εξυπηρέτηση των ατόμων με αναπηρία, παρακαλούνται οι γονείς και οι κηδεμόνες να προτείνουν σε συνοδούς που γνωρίζουν να υποβάλουν αίτηση συμμετοχής στο Κ.Π. Όλοι οι συνοδοί θα αποζημιωθούν για τις υπηρεσίες τους και θα λάβουν βεβαίωση συμμετοχής την οποία μπορούν να χρησιμοποιήσουν θετικά στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.
Οι αιτήσεις συμμετοχής των κατασκηνωτών και των συνοδών μπορούν να κατατίθονται στο γραφείο του ΠΣΑμεΑ Δημοκρατίας 8 ( δίπλα στο ΚΕΠ Δ. Χίου), τηλ.2271024194 από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 8πμ μέχρι τις 4μμ. ή ηλεκτρονικά στο mail: ameachio@otenet.gr . Μέχρι τις 10 Αυγούστου 2024.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις