Με επιτυχία η έγκριση 45 εκ των 51 υποβληθέντων προτάσεων της ΕΜΧ

Έπειτα από τις 51 σχέδια βελτίωσης που κατέθεσαν οι μαστιχοπαραγωγοί ως προτάσεις, έλαβαν την πολυπόθητη έγκριση μόλις τα 45, με τον Πρόεδρο της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών κ. Γεώργιο Τούμπο, να δηλώνει την ικανοποίηση του, αποδίδοντας τον θαυμασμό του για τον επίμονο κόπο που καταβάλλουν τα μέλη κατά την εργασία τους. Ο εργασιακός τους μόχθος φαίνεται πως απέδωσε «καρπούς», σύμφωνα με τα αδιαμφισβήτητα ορθολογικά στοιχεία που έχουν δημοσιευθεί.

Πιο συγκεκριμένα, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης προέβη σε επανασχεδιασμό και μετατροπή των κριτηρίων, έπειτα από τις συνεχείς προσπάθειες της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών να εκφράσουν τη δυσαρέσκεια τους αναφορικά με την απόκλιση μεγάλου ποσοστού μαστιχοπαραγωγών, έπειτα από τις αιτήσεις που είχαν καταθέσει. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω, το Υπουργείο ενέκρινε τις 45 προτάσεις των μελών της Ένωσης, αλλάζοντας τα ισχύοντα κριτήρια. Ο κ. Τούμπος συνεχίζοντας, τόνισε την προετοιμασία που είχαν καταβάλλει τα μέλη της Ένωσης για την συγκέντρωση και την αποστολή των ανάλογων υποβληθέντων φακέλων, ενώ θέλησε να ευχαριστήσει και τον Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη, για τη συμβολή του κατά την προώθηση των προτάσεών τους.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.