Σημαντικές μελέτες για την Αιγνούσα

 Ο Δήμαρχος Οινουσσών κ. Γεώργιος Δανιήλ υπέγραψε με την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Χίου κα Μαρία Μουτάφη 3 σημαντικές μελέτες που αφορούν τις Οινούσσες και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη του νησιού.  Ο ίδιος με ανάρτησή του δηλώνει:

“Με ιδιαίτερη χαρά κι ικανοποίηση, σήμερα συνυπογράψαμε με την Διευθύντρια της Δ.Ο.Υ. Χίου κα Μαρία Μουτάφη ως νόμιμη εκπρόσωπο του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων ενώπιον του Συμβολαιογράφου Χίου κ. Παύλου Γανιάρη, τη δανειακή σύμβαση της χρηματοδότησης τριών (3) σημαντικών φακέλων μελετών, που διεκδίκησε και πέτυχε η Δημοτική μας Αρχή για την ανάπτυξη του νησιού μας. Η χρηματοδότηση ύψους 376.397,53 ευρώ, προερχόμενη από το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα του ΥπΕΣ “Αντ. Τρίτσης”, θα καλύψει το κόστος των φακέλων μελετών:
1) του Ναυτικού Συνεδριακού Κέντρου Οινουσσών, 2) της εσωτερικής ανάπλασης του παραδοσιακού οικισμού και

3) της ενεργειακής αναβάθμισης του Δημοτικού Σχολείου “Απ. Παύλος”
Οι μελέτες αυτές μέσω προγραμματικής σύμβασης με το Δήμο μας εκπονούνται από τη ΔΕΠΑΝ Α.Ε. (Δίκτυο Ελλ. Πόλεων για την Ανάπτυξη) και αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του έτους.”

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.