Ο Μητροπολίτης Χίου στο Υπουργείο Παιδείας και Αθλητισμού

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Χίου κ. Μάρκος, ως Πρόεδρος της Ειδικής Συνοδικής Επιτροπής Αθλητισμού, επισκέφθηκε στο Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού τον αρμόδιο Αν. Υπουργό κ. Βρούτση. Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Γραμματεύς της Επιτροπής Αρχιμ. Πολύκαρπος Μπόγρης, η Καθηγήτρια ΤΕΦΑΑ Αθηνών κ. Πολυξένη Αργειτάκη, Μέλος της Επιτροπής, και ο Φοιτητής και στέλεχος της Κατασκηνώσεως της Ι. Μ. Χίου ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ κ. Σταμάτιος Σταύρου Στείρος.

Ο Υπουργός με τους συνεργάτες του, μεταξύ των οποίων και η Ολυμπιονίκης, Παγκόσμια Πρωταθλήτρια και Χρυσή Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Άλμα Τριπλούν κ. Όλγα Βασδέκη και η Μαραθωνοδρόμος κ. Μαρία Πολύζου, τους υποδέχθηκαν με εγκαρδιότητα, θαύμασαν την πρωτοβουλία της Εκκλησίας να ασχοληθεί ποιμαντικά με τον Αθλητισμό και συζήτησαν επί μακρόν για συνεργασία στο πλαίσιο του προγράμματος Αθλητισμός για όλους (ΠαγΟ) στα Κατηχητικά, τις Κατασκηνώσεις,τις Ενορίες και τα Ιδρύματα της Εκκλησίας.

Κατέληξαν να συζητηθεί το συμπέρασμα του διαλόγου στην Ιερά Σύνοδο και να υλοποιηθεί.

Ευγενικές και ευλογημένες ποιμαντικές της Εκκλησίας, τις οποίες στεφανώνει ο Αγωνοθέτης Χριστός.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.