Άμεση παρέμβαση στα ταρτάν Δημοτικού Σταδίου και Φάρκαινας

Με τις χρόνιες δυσμενείς καιρικές συνθήκες, αλλά και την καθημερινή χρήση των αθλητών, φαίνεται πως το επίπεδο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης αλλά το γήπεδο της Φάρκαινας, έχει πλέον διαβρωθεί, με τους δημότες να καταθέτουν τα παράπονά τους για την σταδιακή αδυναμία χρήσης του. Η διάβρωση και ο θρυμματισμός που έχει παρουσιάσει δεν περνάνε απαρατήρητα, και πλέον χρήζουν άμεσης επέμβασης.

Γνωρίζοντας τα προβλήματα αυτά, ο Δήμαρχος Χίου Ιωάννης Μαλαφής, επεξήγησε πως όταν είχαν στρωθεί τα ταρτάν, για λόγους οικονομίας, τα υλικά που αξιοποιήθηκαν δεν εξασφάλισαν την αδιάβροχη λειτουργία τους. Έτσι, με τη συχνή χρήση των σταδίων και την έκθεση τους στις κακοκαιρίες, έχει γίνει αποδεκτό από τη Δημοτική Αρχή το γεγονός της άμεσης παρέμβασης.

Ωστόσο, από προηγούμενες μελέτες που είχαν προέλθει από την τέως Δημοτική Αρχή για την κατασκευή των ταρτάν των Δημοτικών Σταδίων, αποκαλύφθηκε πως ήταν ανεπαρκής, καθώς το πρόβλημα της διάβρωσης και θρυμματισμού θα επανεμφανίζονταν ούτως ή άλλως με το πέρας ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος. Έτσι, ο κ. Μαλαφής, διαβεβαίωσε ότι αυτή τη φορά θα φροντίσουν να αξιοποιηθούν καλής ποιότητας υλικά και κυρίως αδιάβροχα, ώστε να μην ξανά αντιμετωπίσουν, τουλάχιστον σύντομα, το συγκεκριμένο ζήτημα, και για να μπορέσουν οι δημότες να συνεχίσουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες άθλησης και αναψυχής.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.