Επίσκεψη της Συμμαχίας Αξιών στην Δ.Ε Ιωνίας

Ο επικεφαλής και κλιμάκιο της Συμμαχίας Αξιών, σε συνέχεια των επαφών με κατοίκους και φορείς των χωριών μας, επισκέφτηκαν το Σάββατο την Δημοτική Ενότητα Ιωνίας, όπου συναντήθηκαν με τους προέδρους των χωριών και εκπροσώπους Πολιτιστικών συλλόγων της περιοχής.

Η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του πολιτιστικού συλλόγου “Πρόοδος” στην Καλλιμασιά ανέδειξε μια σειρά προβλημάτων που χρήζουν άμεσων παρεμβάσεων, ενώ ο εποικοδομητικός διάλογος που διεξήχθη έφερε στην επιφάνεια χρήσιμες προτάσεις για τα χωριά μας και τη ζωή των κατοίκων.

Ζητήματα όπως περισσότεροι χώροι στάθμευσης, φροντίδα όσον αφορά τα επικίνδυνα κτίσματα, παιδικές χαρές, επισκευή του κτιρίου της Προόδου, ύδρευσης, δεύτερης εξόδου στην Αγία Φωτιά και στον Άγιο Γιάννη, επισκευής των αθλητικών εγκαταστάσεων, αγροτικής οδοποιίας, κατασκευής λαογραφικού μουσείου, μεταστέγασης μουσείου φυσικής ιστορίας κ.α. καταδεικνύουν την αναγκαιότητα άμεσων και ουσιαστικών παρεμβάσεων.

Η Συμμαχία Αξιών στο αμέσως επόμενο διάστημα θα αναδείξει όλα αυτά τα θέματα, μέσω γόνιμων παρεμβάσεων της, στο Δημοτικό μας Συμβούλιο σε μια ουσιαστική προσπάθεια επίλυσης τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.