Συνάντηση στο Γυμνάσιο Κάμπου για την βελτίωση σχέσεων μεταξύ σχολείου και οικογένειας

Το Γυμνάσιο Κάμπου καλεί τους γονείς και τους κηδεμόνες των μαθητών να συμμετάσχουν στη δεύτερη ενημερωτική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί Τετάρτη 17 Απριλίου στις 18:00 μ. μ.

“Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες, Στο πλαίσιο της Αξιολόγησης σχολικών μονάδων και στον άξονα Σχέσεις σχολείου – οικογένειας εκπονήθηκε Σχέδιο Δράσης για το Γυμνάσιο Κάμπου με θέμα: ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ με συντονιστή τον καθηγητή κο Βοξάκη Βασίλειο. Στο συγκεκριμένο πλαίσιο προβλέπεται μια σειρά επιμορφωτικών ομιλιών με εισηγητές ειδικούς επιστήμονες οι οποίες απευθύνονται στους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών του Γυμνασίου Κάμπου, σε εκπαιδευτικούς καθώς και κάθε άλλο ενδιαφερόμενο. Ως εκ τούτου η δεύτερη ενημερωτική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου 2024 και ώρα 6μμ στο χώρο εκδηλώσεων του Γυμνασίου Κάμπου. Θέμα της ενημέρωσης είναι η “Διαχείριση Συγκρούσεων” με εισηγήτριες τις: κα Παλέντζα Αθανασία, Ψυχολόγο και την κα Πιετρή Γεωργία Κοινωνικό Λειτουργό. Θα ακολουθήσει συζήτηση.
Η συμμετοχή σας κρίνεται απαραίτητη!”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.