“Τιμής Ένεκεν” στους αρωγούς εθελοντές της Βιβλιοθήκης Κοραή

Το Εφορευτικό Συμβούλιο της Βιβλιοθήκης “Κοραή”, στοχεύοντας στην απόδοση τιμής σε όσους εθελοντές αποτέλεσαν αρωγοί στη λειτουργία της, με την παρακάτω δήλωση, τους ενημερώνει ότι θα προσφέρει σε έντυπη μορφή “Ευχαριστήριο με τίτλο Τιμής Ένεκεν”.:

Αξιότιμοι και αγαπητοί  εθελόντριες και εθελοντές,

Από καιρό το Εφορευτικό Συμβούλιο ήθελε να επικοινωνήσει μαζί σας, αλλά  αναζητούσαμε μια πρόσφορη διαδικασία επικοινωνίας για να μπορέσουμε να διατυπώσουμε πρώτα απ΄ όλα τις θερμές μας ευχαριστίες για την μέγιστη προσφορά σας και κατά δεύτερον το να καθορίσουμε μια συνάντηση ανταλλαγής απόψεων μετά και την  εμπειρία  που έχετε αποκτήσει.

Σας αποστέλλουμε λοιπόν σήμερα αυτήν την ηλεκτρονική επιστολή, προς όσους τουλάχιστον έχουμε τα e- mails. Θα ενημερώσουμε και τους λοιπούς. Ταυτόχρονα αποτελεί και ένα κάλεσμα σε νέους εθελοντές.

 • Σας ευχαριστούμε ολόθερμα για την εθελοντική και ολοπρόθυμη συμμετοχή σας στο σημαντικό έργο της Βιβλιοθήκης μας
 • Ευελπιστούμε και πιστεύουμε ότι μπορείτε να αποτελέσετε τον σημαντικό σπόρο ενός κύματος εθελοντισμού το οποίο θα στηρίξει την λειτουργία της, που τόσο πολύ έχει ανάγκη.
 • Επιθυμούμε να τονίσουμε ότι η συμμετοχή ενός εθελοντή στις ανάγκες της Βιβλιοθήκης βοηθά πολύπλευρα και πολύτροπα:
  • Προσφέρει έργο που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει η Βιβλιοθήκη με τα πενιχρά οικονομικά της
  • Εισφέρει ιδέες και πρωτοβουλίες η παρουσία του καθενός από εσάς.
  • Αποτελεί παράδειγμα ενίσχυσης της ιδέας του εθελοντισμού που έχει ανάγκη ο Τόπος μας
  • Ενισχύει το κοινωνικό ζωντάνεμα της Βιβλιοθήκης μας

 

Για τούτο θεωρούμε χρήσιμο  να πραγματοποιηθεί μια συνάντηση ΟΛΩΝ μας κατά την οποία θα ενδυναμώσουμε τους δεσμούς μας, αλλά κυρίως  στα πλαίσια ενός καφέ και ενός κεράσματος,  να ανταλλάξουμε ιδέες και απόψεις στο με ποιο τρόπο η εθελοντική προσφορά σας, η οποία αποτελεί μέγιστη συνεισφορά για την Βιβλιοθήκη μας, θα είναι ακόμα πιο ευχάριστη για εσάς.

Επιθυμούμε να προσφέρουμε στην καθεμιά σας και στον καθένα σας από ένα έντυπο ευχαριστήριο «Τιμής Ένεκεν», για την μέχρι σήμερα προσφορά σας.

Πιστεύουμε ότι με ολοκληρωμένες τις διαδικασίες των τρεχουσών σχολικών αναγκών η Τετάρτη, 26η Ιουνίου 2024,  στις 11.30 το πρωί είναι κατάλληλη. Ο χρόνος διάρκειας υπολογίζεται το πολύ σε  1  ώρα.

Ευχόμενοι κάθε προσωπικό και οικογενειακό καλό,

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.