Συλλήψεις για παραβιάσεις του Κ.Ο.Κ στα νησιά της Περιφέρειας Β. Αιγαίου

Συνελήφθησαν, κατά το διάστημα 10 έως 15 Απριλίου, σε Λέσβο, Χίο και Σάμο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Μυτιλήνης, του Αστυνομικού Τμήματος Πλωμαρίου, του Τμήματος Τροχαίας Χίου και του Αστυνομικού Τμήματος Μαραθοκάμπου Σάμου, εννέα (9) άτομα, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής
Κυκλοφορίας. Ειδικότερα, στο πλαίσιο αστυνομικών ελέγχων:

 • Την 10-04-2024 στο Πλωμάρι της Λέσβου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης. Για την υπόθεση αυτή συνελήφθη και γονέας του
  ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
 • Την 10-04-2024 στη Χίο, δύο (2) ημεδαποί διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν, κατά περίπτωση, δίκυκλες μοτοσικλέτες, στερούμενοι αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.
 • Την 11-04-2024 στο οδικό δίκτυο Μυτιλήνης – Θερμής, αλλοδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
 • Την 12-04-2024 στην Αγία Παρασκευή της Λέσβου, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
 • Την 12-04-2024 στον Μαραθόκαμπο της Σάμου, ανήλικος ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα. Για την υπόθεση αυτή
  συνελήφθη και γονέας του ανηλίκου, για το αδίκημα της παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.
 • Την 13-04-2024 στη Μυτιλήνη, ημεδαπός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης για το συγκεκριμένο όχημα.
 • Την 13-04-2024 στη Χίο, δύο (2) ημεδαπές οδηγώντας, κατά περίπτωση, Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και δίκυκλη μοτοσικλέτα, ενεπλάκησαν σε τροχαίο ατύχημα υλικών ζημιών, στερούμενες όπως διακριβώθηκε αδειών ικανότητας οδήγησης για τα συγκεκριμένα οχήματα.

Προανάκριση διενεργείται από αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.