Μουσικό βίντεο για τα χιώτικα τριαντάφυλλα

Με ένα αγαπημένο και εμβληματικό δημοτικό τραγούδι το ΄΄Απάνω στην τριανταφυλλιά΄΄, ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ συνεχίζει την δημιουργία μουσικών βίντεο κλιπ με στόχο να θέσει ένα λιθαράκι, -στο πλαίσιο των οικονομικών κυρίως δυνατοτήτων του-, αλλά με πολλή αγάπη και μεράκι, για την προβολή της
Χίου. Το νέο τραγούδι, είναι γεμάτο από τα χρώματα και τα αρώματα του χιώτικου βρώσιμου τριαντάφυλλου και το γύρισμά του πραγματοποιήθηκε σε έναν από τους ροδώνες του Νίκου Κύλη, στον Άγιο Γεώργιο Συκούση της Χίου, που διέθεσε ο ιδιοκτήτης. Ερμηνεύει η Βάσω Κριτάκη, ενώ τη μουσική εκτέλεση έχει ο Μπάμπης Κοιλιάρης που παίζει πολίτικο λαούτο, μπεντίρ και παγιαύλι. Στο βίντεο εμφανίζονται ο Δημήτρης Κύλης και η Φωτούλα Τσικολή, με παραδοσιακές τοπικές φορεσιές, από τον Μορφωτικό Σύλλογο Αγίου Γεωργίου Συκούση, ευγενώς προσφερόμενοι και με την αμέριστη συμπαράσταση του Συλλόγου τους. Η βιντεοσκόπηση έγινε από την Άννα-Μαρία Ζαφειράκη σε σκηνοθεσία Μπάμπη Κοιλιάρη. Η παραγωγή είναι του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄, με την επιμέλεια της Βάσως Κριτάκη.
Ο Σύλλογος ΄΄ΑΡΤΙΟΝ΄΄ βρίσκεται στη διάθεση φορέων και ιδιωτών για συνεργασία και συνδιοργάνωση δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Το βίντεο είναι στην ηλεκτρονική διεύθυνση :

https://mega.nz/file/WA9GRKTK#-mqeTaLOQLPjX-uwo5Yg_pvQvrHNjgVt7WEYn1D3hOE

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.