Άλλη μια εποικοδομητική συνάντηση για τον Δήμαρχο Οινουσσών

 

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Δήμαρχος Οινουσσών για να επισκεφτεί εκ νέου τον Γενικό γραμματέα νησιωτικής πολιτικής και να του θέσει επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν το νησί του.

Ο κ. Δανιήλ κατόρθωσε να εισπράξει την υπόσχεση και τη δέσμευση του κ. Κουτουλάκη για άμεση στήριξη των αιτημάτων του.

 

“Εποικοδομητική γι’ άλλη μια φορά η σημερινή συνάντηση στο ΥΝΑΝΠ με τον Γεν. Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής έδωσε την ευκαιρία να θέσω υπ’ όψιν του αγαπητού φίλου κ. Μανώλη Κουτουλάκη την ανάγκη επιστημονικής επανεξέτασης κι αναθεώρησης επαχθών πολεοδομικών απαιτήσεων, που εμπεριέχονται στο προεδρικό διάταγμα ανακήρυξης του παραδοσιακού οικισμού Οινουσσών. Με την ιδιότητα του Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Αρχιτεκτονικής Αιγαίου ο Γεν. Γραμματέας διαβεβαίωσε για το ενδιαφέρον του και την πρόθεσή του να εξεταστεί το αίτημα της Αιγνούσας σε συνεργασία πάντα με την επιστημονική κοινότητα. Θέσαμε ακόμη την ανάγκη του νησιού για την ίδρυση και λειτουργία δημοτικού πρατηρίου υγρών καυσίμων καθώς και άλλα θέματα όπως η υδροδότηση της νήσου Παναγιάς, η συμμετοχή της Αιγνούσας στην Aegean Regatta 2023 και το 2ο Συμπόσιο Τεχνών “Μίμηση Πράξεως” -αφιερωμένο στην αρχαία ελληνική τραγωδία- που θα τεθεί υπό την Αιγίδα της Γεν. Γραμματείας. Με την αξιοθαύμαστη κι εγνωσμένη αποτελεσματικότητά του είμαι βέβαιος ότι ο Μανώλης Κουτουλάκης θα συνδράμει σημαντικά στο έργο και τους στόχους της Δημοτικής μας Αρχής και τον ευχαριστώ ευγνωμόνως.”, αναφέρει ο Δήμαρχος Οινουσσών στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.