ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝHΜΗ ΣΟΥ ΕΦΗ!

Είχα την τύχη να σε γνωρίσω από κοντά μέσω του Facebook ασχέτως εάν μεγαλώσαμε σε διαφορετικές δεκαετίες στην ίδια γειτονιά εκεί πού μέχρι τα δώδεκα μου χρόνια καθημερινά μπαινοβγαίναμε μαζί με την μάνα σου την Κίτσα και τον θείο σου τον Παντελή και τα δικά μου αδέλφια μέσα στα σπίτια μας σε απόσταση αναπνοής 50 μέτρα.
Μέσω διαδικτύου γνωριστήκαμε καλά από το καλοκαίρι του 2021 και ανταλλάξαμε απόψεις και σου έστελνα τα κείμενα μου καί τα ρουφούσες επειδή είχαν το άρωμα της παιδικής μας ηλικίας της Καλλιμασιάς και γνώρισες πολλά γεγονότα των πέτρινων χρόνων πού είχαμε οι παλαιοί μεγαλώσει με τις βεγγέρες τις ξόβεργες πού πήγαινα με τον πατέρα μου Σπύρο και τον παππού σου Κλέαρχο τον θείο σου τον Παντελή και τον Γιώργο στον Ανέμωνα!
Μεγάλο πλήγμα το ξαφνικό ταξίδι για την αιωνιότητα για την Κίτσα και τον Νίκο και την δική σου οικογένεια και τα παιδιά σου γιατί πρίν πολλά χρόνια χάσατε και τον αδελφό σου!
Εσύ θα έχεις μεγάλη παρέα εκεί πού πάς αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι το κενό πού αφήνεις πίσω σου με όλα τα μέλη της οικογένειας σου!
Θέλω με αυτά τά λίγα λόγια να σού πω ένα μεγάλο αντίο και πιστεύω ότι σίγουρα θα πάς για τον παράδεισο και θα συναντήσεις και την Ιουλία μου και θά λέτε πολλά πάρα πολλά!
Τα βαθιά μου και θερμά μου συλλυπητήρια απ τα βάθη της καρδιάς μου σε όλα τα μέλη της οικογένειας σου και ειδικότερα στην Κίτσα την μανούλα σου που παίζαμε στην γειτονιά του Κισσού και την Πατέλα!
Ας είναι ελαφρύ το χώμα του Αγίου Γεωργίου του χωριού μας της Καλλιμασιάς που θα σε σκεπάσει!
ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΣΟΥ ΕΦΗ
Με πόνο ψυχής καί μεγάλη θλίψη!
Χίος, 26 Ιανουαρίου 2022
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.