Αναβολή δόθηκε πριν από λίγο( Πέμπτη 27 -1- 2022 11:00 π.μ.)στην δίκη των 37 συμπολιτών μας που κατηγορούνται για βιαιοπραγίες εναντίον των ΜΑΤ στο Αίπος

Αναβολή πήρε τελικά το πρωί της Πέμπτης 27 Ιανουαρίου η προγραμματισμένη δίκη των συμπολιτών μας που κατηγορούνται για βίαιη συμπεριφορά κατά των ΜΑΤ στο Αίπος και αλλού.

Ορίστηκε τακτική δικάσιμος για την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022.

Δηλώσεις για το θέμα έκανε στον ΑΝΤ1 Αιγαίου και στον Κώστα Κυδώνη ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κος Κώστας Μουτζούρης ο οποίος βρέθηκε σήμερα στην Χίο.

Χαρακτηριστικά δήλωσε ότι ο σκοπός τής επισκέψεώς του στο νησί μας δεν είναι η δίκη αλλά υπηρεσιακοί λόγοι πριν συνεχίσει το ταξίδι του για την Ικαρία. Όμως, ανέφερε, αν κληθεί από το Δικαστήριο ως μάρτυρας , θα πάει να καταθέσει. Τελικά δεν χρειάστηκε λόγω της αναβολής.

Εδώ πρέπει να αναφερθεί ότι και στην Λέσβο έγινε η ανάλογη δίκη πριν από λίγες  ημέρες με κατηγορούμενο μάλιστα και τον ίδιο τον Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου.

 


Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.