Αναζήτηση εθελοντών για στήριξη του Δικτύου Εθελοντών του Παγχιακού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία

Κάλεσμα σε εθελοντές οι οποίοι έχουν ειδικότητα, Εργοθεραπευτή, Ψυχολόγου, Κοινωνικής Λειτουργού, Δάσκαλου Ειδικής Αγωγής και Θεατρολόγου, απευθύνει ο Παγχιακός Σύλλογος Ατόμων με αναπηρία.
Ο Π.Σ.Α.μεΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει: «Το Δίκτυο Εθελοντών του Παγχιακού Συλλόγου ΑΜΕΑ έχει ιδρυθεί το έτος 2013 και λειτουργεί υποστηρίζοντας τις δράσεις του Συλλόγου μας.

Επειδή οι δράσεις αυτές αυξάνονται σύμφωνα με τις ανάγκες των μελών μας, παρακαλούμε όσους από τις παρακάτω ειδικότητες διαθέτουν λίγο χρόνο και θα ήθελαν να τον προσφέρουν στα Άτομα με Αναπηρία να επικοινωνήσουν με τις υπεύθυνες του Δικτύου Εθελοντών Π.Σ.Α.μεΑ. Μπινίκου Ελευθερία, τηλ. 6940181899 και Κάβουρα Κλαίρη, τηλ. 6970013452 για να δηλώσουν το χρόνο και τη συχνότητα της Εθελοντικής τους προσφοράς.

 

Αναζητάμε:

  • Εργοθεραπευτή
  • Ψυχολόγο
  • Κοινωνική Λειτουργό
  • Δάσκαλο Ειδικής Αγωγής
  • Θεατρολόγο

Το Δίκτυό μας βεβαίως δέχεται κάθε καλοπροαίρετο που μπορεί να διαθέσει χρόνο και αγάπη για τα παιδιά και τους ενήλικες Άτομα με Αναπηρία, ακόμα και χωρίς να διαθέτουν κάποια από τις ειδικότητες που αναφέρουμε παραπάνω.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν ήδη, αλλά και όσους θα θελήσουν να ενταχτούν στο Δίκτυό μας».

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.