Απάντηση Μανώλη Βουρνού για τις δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου Γεωργίου Τσάκου

Ο Δήμαρχος Χίου κ. Μανώλης Βουρνούς με ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και με αφορμή την συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο και υπερψήφιση από όλους πλην του κ. Λαμπρινούδη και του κ. Τσάκου του κειμένου της δημοτικής επιτροπής παιδείας για την λειτουργία των ΔΥΕΠ και την φοίτηση των προσφυγόπουλων ανέφερε τα εξής:
«Οι απόψεις του Δημοτικού Συμβούλου κου Γεωργίου Τσάκου, όπως εκφράστηκαν πρόσφατα σε ΜΜΕ, είναι προσωπικές και δεν απηχούν επ’ ουδενί την άποψη του συνδυασμού της Πρωτοβουλίας. Ο καπετάν Γιώργης, έχει ταξιδέψει και έχει ζήσει σε όλο τον κόσμο για δεκάδες χρόνια, μορφώνοντας τη δική του άποψη για ορισμένα ζητήματα, ανάλογα με τις εμπειρίες του. Η πολιτική απαξίωση και καταδίκη ανάλογων δηλώσεων, όπως του επικεφαλής της αντιπολίτευσης και επίδοξου υποψηφίου βουλευτή κ. Λαμπρινούδη, έγινε φανερή στην ψηφοφορία του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου της Χίου, όπου οι σύμβουλοι της Πρωτοβουλίας, αλλά και η συντριπτική πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου υπερψήφισαν την ομόφωνη απόφαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας».

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.