Δήλωση Περιφερειάρχη για την ενθρόνιση του νέου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης βρέθηκε στις 14/11/2019 στο νησί της Λήμνου με αφορμή την τελετή ενθρόνισης του νέου Μητροπολίτη Λήμνου και Αγίου Ευστρατίου , Ιερόθεου Γ’, η οποία πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίας Τριάδος Μύρινας Λήμνου, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ.Ιερωνυμου , του τοποτηρητή της Μητροπόλεως Λήμνου και Μητροπολίτου Μυτιλήνης κ.κ.Ιακώβου , του Μητροπολίτη Εκπροσώπου του Οικουμενικού Πατριάρχη κ.κ.Βαρθολομαίου και δεκατριών άλλων Επισκόπων από όλη την Ελλάδα.

Ο κ. Μουτζούρης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

 «Μία νέα εποχή ανέτειλε για την Ιερά Μητρόπολη Λήμνου και Αγ. Ευστρατίου. Η Περιφερειακή Αρχή θα στηρίξει με κάθε τρόπο το κοινωνικό έργο της Μητρόπολης και θα σταθεί δίπλα της σύμμαχος και αρωγός . Οι μέρες που διανύουμε εδώ στο Βόρειο Αιγαίο στιγματίζονται από προκλήσεις και δυσκολίες , η Εκκλησία αποτελούσε διαχρονικά και αποτελεί το στήριγμα μας. Καλή ποιμαντορία . Άξιος !!!»

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.