Δύο πτώματα ξέβρασε η κακοκαιρία στην Μυτιλήνη

Σε συναγερμό βρίσκονται οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου, από χθες, αφού κάτοικοι των Βατερών ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι στην περιοχή τους η θάλασσα ξέβρασε ένα ακέφαλο σώμα μικρού παιδιού.

Στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα του μικρού παιδιού, μετέβει σκάφος του Λιμενικού Σώματος και κλιμάκια από άνδρες της Λιμενικής Αρχής από τη στεριά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές ασφαλείας εικάζουν ότι πρόκειται για τη σορό του άτυχου προσφυγόπουλου που είχε χαθεί πριν λίγες ημέρες όταν ανετράπη η βάρκα με την οποία ερχόταν μαζί με άλλους 51 μετανάστες από την Τουρκία στην ακτή Τσόνια της Λέσβου.

Λίγο αργότερα ακόμα ένα πτώμα ξέβρασε η θάλασσα στις ακτές της Λέσβου.

Κάτοικοι της περιοχής στα Τσόνια ενημέρωσαν το Λιμεναρχείο Μυτιλήνης ότι σε μία βραχώδη παραθαλάσσια περιοχή εντόπισαν το άψυχο σώμα ενός άγνωστου άνδρα.

Στο σημείο έφτασε αμέσως πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος το οποίο δεν μπόρεσε να προσεγγίσει το σημείο όπου εντοπίστηκε το πτώμα λόγω του βραχώδους της περιοχής και έγινε προσπάθεια από τη στεριά που ανασύρθηκε η σορός του άτυχου άνδρα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αρχές ασφαλείας της Λέσβου εκτιμούν ότι πρόκειται για άνδρα που ίσως έχασε τη ζωή του σε κάποιο ναυάγιο στην Τουρκία και η σορός του λόγω της κακοκαιρίας ξεβράστηκε στις ακτές της Λέσβου.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.