Επίσκεψη Ν. Μηταράκη στην κεντρική υπηρεσία του ΕΦΚΑ πρώην ΟΓΑ

 

Επίσκεψη πραγματοποίησε την Παρασκευή 08/11/2019 ο υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Νότης Μηταράκης, στην κεντρική υπηρεσία του ΕΦΚΑ πρώην ΟΓΑ στην οδό Πατησίων. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, συνομίλησε με τους εργαζομένους σχετικά με τα προβλήματα της υπηρεσίας, τις ελλείψεις σε υλικοτεχνικές υποδομές καθώς και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Στη συζήτηση που είχε με τους εργαζομένους ενημερώθηκε για τις καθυστερήσεις των συνταξιοδοτικών αιτημάτων των αγροτών καθώς και τις στρεβλώσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το σύστημα ένταξης στην ασφάλιση της συγκεκριμένης κατηγορίας πολιτών εξαιτίας της μηχανοργάνωσης.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, μίλησε με συνταξιούχους και ασφαλισμένους του πρώην ΟΓΑ, οι οποίοι του έθεσαν οι ίδιοι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Με το πέρας της επίσκεψης ο κ. Μηταράκης δήλωσε:

«Προχωράμε άμεσα στην κάλυψη των απλών υλικοτεχνικών αναγκών προκειμένου να διευκολύνουμε το καθημερινό έργο των εργαζομένων του φορέα. Στο πλαίσιο αυτό, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ολοκλήρωση των αλλαγών που απαιτούνται προκειμένου το σύστημα μηχανοργάνωσης να καταστεί λειτουργικό. Επιπλέον, συνεχίζουμε με σταθερά βήματα στην ψηφιοποίηση του συστήματος, προκειμένου να αφήσουμε οριστικά πίσω μας την εικόνα αυτή.»

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.