Ευχαριστήριο για την τοποθέτηση κάδων ανακύκλωσης στο MΚΔΗΦ ΓΕΦΥΡΑ του ΠΣΑμεΑ

 

Αξιότιμε κ. Γιαννίρη

Οι ωφελούμενοι και το προσωπικό του Μικτού Κέντρου Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας του Παγχιακού Συλλόγου ΑμεΑ η «Γέφυρα» απευθύνουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στη ΔΙΑΝΟΧ Α.Ε., που ανταποκρινόμενη στο αίτημα μας, τοποθέτησε κάδους ανακύκλωσης στον αύλειο χώρο του κέντρου μας, δημιουργώντας έτσι μια ακόμη «πράσινη γωνιά» στο ολοένα αυξανόμενο δίκτυο ανακύκλωσης του Νομού μας.

Η τοποθέτηση των ειδικών κάδων στο χώρο μας, γίνεται η αφορμή για να ενεργοποιήσουμε την οικολογική μας συνείδηση και μέσω της ενημέρωσης και της εκπαίδευσης των ωφελούμενων μας, αλλά και των εργαζομένων του Κέντρου, να ευαισθητοποιηθούμε και να συμμετέχουμε ενεργά στη διαδικασία της ανακύκλωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ελπίζουμε με αυτόν τον τρόπο να συμβάλλουμε κι εμείς στην τεράστια προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση της ΔΙ.Α.ΝΟ.Χ. Α.Ε., ώστε να αυξηθεί το ποσοστό ανακύκλωσης στο νησί μας, να προστατευθεί το περιβάλλον και να βελτιωθεί συνολικά η ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

 

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ ΚΔΗΦ ΓΕΦΥΡΑ Η ΥΠΕΥΘΥΝΗ

ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΣΟΦΙΑ ΜΙΧΑΛΑ

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.