Η 96η Ανωτέρα Διοίκηση Ταγμάτων Εθνοφυλακής(96 ΑΔΤΕ) γιόρτασε την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων με παρουσίαση Οπλικών Συστημάτων στο Στρατόπεδο ” Γκιάλα “

Με μια άκρως εντυπωσιακή παρουσίαση μέρους των Οπλικών Συστημάτων που διαθέτει η 96 ΑΔΤΕ για την άμυνα της Χίου και των γύρω νησιών και μικρονήσων ευθύνης της, εορτάστηκε η Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων.

Όπως δήλωσε ο Διοικητής της Ταξιαρχίας , Ταξίαρχος Εμμανουήλ Χατζής, στην παρουσίαση πήραν μέρος πάνω δέκα σχολεία, αρκετοί πολίτες που αγαπούν τις Ένοπλες Δυνάμεις, εκπρόσωποι Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και οι Αρχές του τόπου.

Την “ξενάγηση” των επισήμων έκανε ο ίδιος ο κος Ταξίαρχος με την παρουσία των Επιτελών του.

Σε αυτήν παρουσιάστηκαν παλαιότερα οπλικά συστήματα αλλά και τα νεοαποκτηθέντα οχήματα M1117.

Το παρών στην παρουσίαση έδωσε ο χωρικός Αντιπεριφερειάρχης κος Π.Βρουλής, ο Δήμαρχος Χίου κος Στ. Κάρμαντζης, εκπρόσωπος του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κου Νότη Μηταράκη, εκπρόσωπος του Διοικητού της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου Ταξιάρχου Γ. Κεβόπουλου, ο Λιμενάρχης Χίου  Αντιπλοίαρχος Λ.Σ., Π. Βατούσης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χίου κος Ι.  Στεργιούλας  και αρκετοί  Αντιπεριφερειάρχες και Αντιδήμαρχοι.

Είχε προηγηθεί  δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Χίου, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκου ενώ στο Ηρώο Πεσόντων έγινε Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.