ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΚΙΑΔΑΣ

 

Το Τ.Σ. ΣΥΚΙΑΔΑΣ, καταδικάζει την ποινικοποίηση της πολιτικής δράσης που επιχειρεί η κυβέρνηση δια των διωκτικών αρχών, καλώντας σε προανάκριση για τα γεγονότα στο λιμάνι της Χίου με το πλοίο “ΠΕΛΑΓΙΤΗΣ”, αιρετά στελέχη της δημοτικής και περιφερειακής διοίκησης, στελέχη της Συντονιστικής Επιτροπής Αιρετών και Κατοίκων, εκλεγμένους σωματείων, απλούς πολίτες, μέχρι και τον τοπικό Βουλευτή της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η καταδικαστέα πολιτική εμμονή της κυβέρνησης να στήσει τις υπερδομές -φύλακες της Ε.Ε για τους προσφυγές μετανάστες, δεν μπορεί να επιβληθεί με τον κρατικό εκφοβισμό απέναντι στην συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας της Χίου.

Είμαστε αλληλέγγυοι, με τους υπό δίωξη συμπατριώτες μας , τόσο για τα γεγονότα του Αίπους 2020,οσο και αυτά που έγιναν στο λιμάνι της Χίου την μέρα των Θεοφανείων.

Κ Α Λ Ο Υ Μ Ε

Τους συγχωριανούς μας , όλο το Χιώτικο λαό, να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που διοργανώνουν η Περιφ.Βορ.Αιγαιου,  η Συντ.Επιτρ. αγώνα  Αιρετών και κάτοικων και οι Φορείς του Νησιού  στην κεντρική πλατεία Χίου στις 23/2, ημέρα Τετάρτη και ώρα 12μ.μ.

 

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.