Ανακοίνωση Συλλόγου  Επαγγελματιών Καρφά, Αγ. Ερμιόνης & Μέγα Λιμνιώνα

 

Διάνοιξη αγροτικής οδού πάνω στο μονοπάτι και ρίψη μπαζών καταστρέφουν τα μονοπάτια της πέτρας.
Δυστυχώς για άλλη μια φορά γινόμαστε μάρτυρες στην καταστροφή των “μονοπατιών της πέτρας”, είτε με την διάνοιξη οδού, είτε με την ρίψη μπαζών πλησίον του μονοπατιού.
* Συγκεκριμένα, πλησίον της περιοχής που υπάρχει το νταμάρι εξόρυξης πέτρας, είναι φρέσκα ακόμα τα ίχνη από τα λάστιχα μηχανήματος που μετέτρεψε το μονοπάτι σε οδό, με σκοπό να υπάρχει πρόσβαση σε χωράφι όπου έχουν συγκεντρωθεί κομμένα ξύλα!! Στο σημείο αυτό μεταφέρθηκε ακόμα και το σταντ πληροφοριών που υπήρχε, ώστε να “περνάει” το μηχάνημα. Κατά την διάνοιξη γκρεμίστηκε και η γωνία του παλαιού πέτρινου καλυβιού που χρησιμοποιούταν παλαιά από τους μαστόρους της πέτρας.
* Χωράφι, λίγο μακρύτερα από το σημείο που έγινε η διάνοιξη της οδού, το οποίο βρίσκεται σε ύψωμα που έχει απεριόριστη θέα προς τα μικρασιατικά παράλια, έχει μετατραπεί ατύπως σε χώρο εναπόθεσης μπαζών.
Τα στοιχεία και οι φωτογραφίες που έχουν συγκεντρωθεί από τον Σύλλογο θα μεταβιβαστούν προς την αστυνομία, ώστε να εντοπιστούν οι δράστες και να μπει επιτέλους ένα φρένο στην αυθαιρεσία και την καταστροφή του τόπου μας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΚΑΡΦΑ – ΑΓΙΑΣ ΕΡΜΙΟΝΗΣ – ΜΕΓΑ ΛΙΜΝΙΩΝΑ

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.