Μήπως κάτω από την Παναγία Κουρνά είναι ο χώρος κατάλληλος για Φυλακές;

Δεν ξέρω πώς μου ήρθε, αλλά όταν είδα στο διαδίκτυο τον γερανό με την μεγάλη Σημαία να κυματίζει στην Παναγία Κουρνά σκέφτηκα…..αφού οι άρχοντες επιμένουν να πηγαινοφέρνουν την Σημαία με τον γερανό για να κάνουν το χατίρι ορισμένων επικριτών που μάλλον φοβήθηκαν τα εθνικιστικά σχόλια….Ίσως και την κάλπη σε επόμενες εκλογές….και αντί στο λιμάνι πού δεν χορηγήθηκε σχετική άδεια από το λιμεναρχείο…… ανυψώθηκε η Σημαία πάνω στο γερανό στην Παναγία Κουρνά …”λες και είναι Κοντέινερ για την στέγαση των λαθρομεταναστών “… λέω μήπως η τοποθεσία κάτω από την Παναγία Κουρνά είναι η καταλληλότερη τοποθεσία για να γίνουν με ένα σμπάρο δύο πέρδικες ή τρυγόνια…. δηλαδή δικαστικές φυλακές μαζί και με τις φυλακές στον ίδιο χώρο για τους παράνομους λαθρομετανάστες, μιας και είναι περιοχή με πολλές πέρδικες για κυνήγι και έχει πολλά προσόντα για το αδιανόητο και άπιαστο όνειρο όλων των φορέων και δημοτικών αρχόντων πού επί τόσα χρόνια καυγαδίζουν και τραμπουκίζουν πού, πώς; και σε ποια περιοχή…. χωρίς να θίγονται πολίτες, περιουσίες και χωριά και μάλιστα είναι κοντά στο νέο δικαστικό Μέγαρο…και μπορεί άνετα να έχει φως, νερό και αποχέτευση προς τον βιολογικό καθαρισμό και (κοντά και μακριά από κατοικημένες περιοχές) με καθαρό αέρα και οξυγόνο και με μπαλκόνι θέα στην θάλασσα!
Οπότε ας τοποθετήσουν αμέσως αντί του γερανού έναν μεγάλο πανύψηλο ιστό από ατσάλι ή χάλιβα και πάνω από τα ψηλά βουνά και λαγκάδια της Κουρνά και της Αγίας Παρασκευής να κυματίζει η τεράστια Σημαία που θα φαίνεται ακόμα και στην Σμύρνη!
Πιστεύω ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να το σκεφτούν καλά…και μάλιστα να πάρουν άμεσα αποφάσεις προτού να αρχίσουν εργασίες στον Θόλο!
Όπως οι Υπουργοί ξεκόλλησαν την συνέχιση της κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου και μάλιστα τα βρήκαν μεταξύ τους….ας κοιτάξουν και σε ποιο σημείο θα κυματίζει η μεγάλη Ελληνική Σημαία….στο λιμάνι ή στην Παναγία Κουρνά πάνω από τις νέες κοινές φυλακές για να γίνει επιτέλους και η αποσυμφόρηση των ποινικών δικαστικών φυλακών και να φύγουν μέσα από τον ιστό της πόλης και να πάνε μακριά….κοντά και σε προσιτή απόσταση από τα νέα δικαστήρια!
Ποτέ δεν είναι αργά! Μόνο του σπανού τα γένια δεν γίνονται! Τόλμη και θάρρος, σύμπνοια και θέληση μόνο χρειάζεται απ όλους για το καλό του τόπου μας και της κοινωνίας γενικώς!
Καλό ξημέρωμα με Υγεία και Χαρά!
Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης!
Καλή Εβδομάδα με Αισιοδοξία!
Χίος, 17 Μαΐου 2021
Λευτέρης Πυκνής
Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.