Νέος εξοπλισμός (θρανία, καρέκλες) στα σχολεία του νησιού από την «Κτηριακές Υποδομές Α.Ε.»

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι έπειτα από άοκνες προσπάθειες του Δημάρχου Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη σε συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Γεώργιο  Πατεριμό και τους Προέδρους των σχολικών επιτροπών κ. Κωνσταντίνο – Βίκτωρα Χατζησταμάτη και κ. Κωνσταντίνο Καρατζά, κατάφεραν με την ενοικίαση από τον Δήμο της Χίου του παραρτήματος του 4ου Νηπιαγωγείου Χίου στο Βαρβάσι, να μοιραστεί από την «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ) εξοπλισμός (θρανία, καρέκλες μαθητών και καθηγητών, καθίσματα πτυσσόμενα, βιβλιοθήκες, έδρες, πίνακες κ.ά.) στα παρακάτω σχολεία της Χίου:

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση

4ο Νηπιαγωγείο Χίου( παράρτημα)

7ο Δημοτικό Σχολείο Χίου

Δημοτικό Σχολείο Κάμπου

1ο Νηπιαγωγείο Αγίου Μηνά (Νεοχωρίου)

1ο Δημοτικό σχολείο Βροντάδου (Αγίου Γεωργίου)

1ο Νηπιαγωγείο Βροντάδου (Αγίου Γεωργίου)

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

1ο ΓΕΛ Χίου

2ο ΓΕΛ Χίου

3ο ΓΕΛ Χίου

ΓΕΛ Βροντάδου

ΕΠΑΛ Βροντάδου

ΕΠΑΛ Χίου

Εσπερινό Γυμνάσιο Χίου

Διονυσίειο Μουσικό Σχολείο Χίου

Ο Δήμος Χίου χαιρετίζει την μετά από αρκετά χρόνια αποστολή εξοπλισμού από την «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ) για τα σχολεία της Χίου με τη δέσμευση ότι θα συνεχίσουν οι  προσπάθειες για την ικανοποίηση όλων των αιτημάτων των σχολείων προς την «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ) μετά την αναλυτική τους καταγραφή από τις σχολικές επιτροπές και την εν συνεχεία αποστολή τους προς την «Κτηριακές Υποδομές ΑΕ» (πρώην ΟΣΚ).

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.