Παντελής Βρουλής για εγκαίνια Νοσοκομείου

 

Την Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023,πραγματοποιήθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου τα εγκαίνια του έργου «Αναβάθμιση και διαρρύθμιση των κτιρίων 3 & 4 του Γενικού Νοσοκομείου Χίου –Σκυλίτσειο». Παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Χίου, Ψαρών και Οινουσσών,κ. Μάρκου, ο οποίος τέλεσε τον αγιασμό, της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου, καθώς και Αρχών, αλλά και του Υποδιοικητής της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου, κ. Περικλή Αλεβίζου, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού καιτου ιατρικού κόσμου του νησιού μας, καθώς και κοινού.

Στην τελετή των εγκαινίων απηύθυναν χαιρετισμό ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, κ. Κωνσταντίνος Μουτζούρης, ο Δήμαρχος Χίου, κ. Σταμάτης Κάρμαντζης, η Διοικήτρια του Γ.Ν. Χίου, κα Ελένη Κανταράκη καιο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, κ. Παντελής Βρουλής.

Στην ομιλία του ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου, αναφέρθηκε στο ιστορικό της ανέγερσης του Γενικού Νοσοκομείου Χίου, αλλά και στην χρηματοδότηση και τη σημασία της κατασκευής και υλοποίησης του έργου. Διαβεβαίωσε δε, ότι η Περιφερειακή Ενότητα Χίου θα συνεχίσει αποφασιστικά την αναβάθμιση και στα υπόλοιπα παλαιά κτίρια 1 και 2του Γενικού Νοσοκομείου Χίου. Τέλος ευχαρίστησε το Σεβασμιώτατο Χίου, Ψαρών και Οινουσσών, κ. Μάρκο και τους εκλεκτούς παραβρισκόμενους εκτός και εντός του νησιού μας, τους μελετητές, τον ανάδοχο του έργου, τον Διευθυντή, κ. Χρήστο Καρτάλη και το προσωπικό της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Χίου για τις υπηρεσίες τους.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.