Πρεμιέρα σήμερα με Χίο το Ρουμανικό “Σεφ χωρίς όρια “


Πρεμιέρα κάνει σήμερα στην Ρουμανική τηλεόραση το παιχνίδι μαγειρικής “Σεφ χωρίς όρια” , με το πρώτο επεισόδιο να είναι αφιερωμένο στη Χίο. Οι συντελεστές και οι παίκτες του σόου μαγειρικής είχαν βρεθεί στο νησί μας τον περασμένο Σεπτέμβριο, όπου συνεργάστηκαν με τον Ιδιωτικό Φορέα Τουρισμού και άλλους εμπλεκόμενους φορείς, προκειμένου να αναδείξουν γεύσεις και αρώματα του νησιού.

 

Μάλιστα το μέλος του ΔΣ του

φορέα Τουρισμού, Γιώργος Πάσσας σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν ώστε η Χίος να  διαφημιστεί στη Ρουμανία. Στην ανάρτηση του αναφέρει:

“Σήμερα στις 20.30 στον Antena 1 Ρουμανίας η Χίος μας είναι στην πρεμιέρα της εκπομπής «Σεφ χωρίς όρια»!!!Οι φορείς του νησιού υποστήριξαν και αγκάλιασαν όλη την δράση και βοήθησαν σε κάθε ανάγκη που προέκυπτε για την άρτια παραγωγή όπου το αποτέλεσμα της θα δούμε σήμερα!!!Εικόνες,γεύσεις αρώματα Χίου ταξιδεύουν μέσα από αυτή την δράση αναδεικνύοντας την Χιώτικη Γαστρονομία και πολιτισμό και καλούν τους τηλεθεατές να επισκεφτούν το πανέμορφο νησί μας!Θα θελα να ευχαριστήσω τον Marnix Mattens διευθυντή περιεχομένου,τον Loren Manoiu διευθυντή πρώτων υλών για την γνωριμία και συνεργασία εκ μέρους του Chios tourism organization φορεας τουρισμου ΧΙΟΥ την Νεφέλη Ευταξιοπούλου για τις μεταφράσεις που χρειάστηκαν.Ψυχή της παραγωγής με αστείρευτη αγάπη για το νησί του άνδρα της Stelios Choulakis ,Danai Kou διευθύντρια περιεχομένου παραγωγής!!!Ευχαριστώ πολύ τα μέλη που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για το επεισόδιο σαν κριτές!!!Η συνέχεια στην οθόνη!!!Με συνεργασίες Φορέων μπορούμε να κάνουμε όμορφα πράγματα!!!
#tastelikeChios #Chios #yourChios”

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.