Πρεμούρα…Τρεμούρα και Πανικός έχουν προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ οι διεθνείς επιτυχίες της Κυβέρνησης!

Από τον πανικό και την Τρεμούρα έχουν πλέον αποδεκατιστεί όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης και περισσότερο ο ΣYΡΙΖΑ με τις καθημερινές επιτυχίες της Κυβέρνησης στην διεθνή πολιτική σκακιέρα με αποτέλεσμα να φρακάρει το μυαλό τους και να έχουν εκτροχιαστεί και να επιτίθενται τόσο στον Πρωθυπουργό, αλλά και σε όλες τις ενέργειες των υπουργών σε όλους τους τομείς της ζωής του Ελληνικού λαού!
Έχουν ξεφύγει τελείως από την πορεία της ευπρέπειας και της νομιμότητας και προσπαθούν με κάθε τρόπο και μέσον να προκαλέσουν την δυσφορία και την αγανάκτηση των πολιτών λέγοντας και προβάλλοντας με ψέματα και αισχρότητα χρησιμοποιώντας τα φερέφωνα εξαφτέρυγα δημοσιογραφίας από τις φυλλάδες του κομματικού τους οργάνου καθώς και βουλευτές και στελέχη κομματικά όπως π.χ γιατρούς και καθηγητές με αφορμή τα self tests για την πανδημία των μαθητών και καθηγητών και για το άνοιγμα των Λυκείων!
Δεν δίστασε ακόμη και η υποψήφια με τον ΣΎΡΙΖΑ πρόεδρος της Ένωσης Βιοπαθολόγων να προσφύγει στον Εισαγγελέα για τα self tests καθώς και ο Χιώτης γιατρός Βουλευτής αναφέρει στον τύπο ότι τα self tests είναι επισφαλή και κακώς άνοιξαν τα σχολεία!
Δεν δίστασαν να χρησιμοποιήσουν και να εκμεταλλευτούν ακόμη και την στυγνή δολοφονία του αστυνομικού ρεπόρτερ και δημοσιογράφου με πρωτοσέλιδα από ψευδείς ειδήσεις και fakes με σκίτσα που προσβάλουν την μνήμη του νεκρού δημοσιογράφου!
Το διαδίκτυο έχει κατακλυστεί από τα διάφορα δημοσιεύματα με αρκετές αναφορές και φωτογραφίες και βίντεο!
Έφθασαν ακόμη με σκίτσο να τοποθετήσουν την φυσιογνωμία του Πρωθυπουργού πίσω από το δίκυκλο των εκτελεστών δολοφόνων για να προκαλέσουν πανικό και δυσανασχέτηση του Ελληνικού λαού για να καρπωθούν δημοσκοπικά οφέλη που τους έχουν πάει στον πάτο (εγώ λέω στον απόπατο) που λένε ακόμη σε πολλά χωριά!
Δυστυχώς αυτά τα απολειφάδια της πολιτικής μας κυβερνούσαν για πέντε χρόνια!
Πιστεύω ότι οι Έλληνες πολίτες έχουν και μυαλό και μάτια και βλέπουν τους καραγκιόζηδες της κομματικής ακροαριστερόστροφης κουλτούρας και νομενκλατούρας και που αποβλέπουν!
Καλό ξημέρωμα με Υγεία και Χαρά!
Καλημέρα Ελλάδα Καλημέρα Έλληνες απανταχού γης ασχέτως αν ξημερώνει Τρίτη και δεκατρείς!
Χίος 13 Απριλίου 2021
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.