Προλάβετε να το κόψετε πριν θρηνήσουμε θύματα!

Η φίλη μου από το Facebook Βίκη Φλωρά Επιτροπάκη και καλή φιλενάδα του πρώτου μου πνευματικού παιδιού της Πάπας μου που δυστυχώς δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσα μας αφού μόλις έκλεισε τα πενήντα χρόνια ζωής την κάλεσε ο Άγιος Πέτρος στον παράδεισο, μου έστειλε την φωτογραφία από τον δρόμο έξω από την Παναγία Βοήθεια που πάνω στην στροφή είναι μες τήν μέση το εικονιζόμενο δέντρο!

Άρχοντες του τόπου μας δεν ξέρω ο δρόμος πού ανήκει στον Δήμο ή την Περιφέρεια… αλλά Φροντίστε να φύγει από την μέση αυτή η καρμανιόλα γιατί εάν συμβεί να σκοτωθούν πολίτες από τυχόν τροχαίο θα είμαι ο πρώτος μάρτυρας κατηγορίας για τους υπεύθυνους… και εάν τυχόν υπάρχει πρόβλημα από το δασαρχείο να επέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη.. Εισαγγελέας κ.λ.π.
Δεν είναι δυνατόν αυτό το δέντρο να υπάρχει τόσα χρόνια πάνω στην στροφή και να μην το βλέπει κανένας από τους άρχοντες αν και μπορεί να περνούν καθημερινά από αυτό το σημείο!
Ξυπνήστε επιτέλους όλοι σας και ενεργήσετε πριν κλάψουν μανούλες!
Φθάνουν τα χιλιάδες θύματα από την πανδημία του Κορωνοϊού να μην σκοτώνονται και αθώοι πολίτες από την αβλεψία ή την αδιαφορία των υπευθύνων της αυτοδιοίκησης της Χίου!
Καλό μεσημέρι!
Χίος 9 Δεκεμβρίου 2020
Λευτέρης Πυκνής Μαλλιάς Καλλιμασιώτης

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.