Πρόγραμμα Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου κ. Νότη Μηταράκη στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 85η ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη, μεταβαίνει ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότης Μηταράκη, για την 85η ΔΕΘ.

Στο πλαίσιο της παρουσίας του στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα μεταβεί σε δομές φιλοξενίας της ευρύτερης περιοχής, προκειμένου να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών, να επιβλέψει τις περιφράξεις και να συζητήσει με το προσωπικό.

Σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μηταράκης θα παραστεί στα εγκαίνια του Περιφερειακού Γραφείου Ασύλου Θεσσαλονίκης και εν συνεχεία, θα πραγματοποιήσει διαδοχικές επισκέψεις στις Δομές Σερρών, Σιντικής και Διαβατών.

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου, ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου θα επισκεφθεί το περίπτερο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου στο χώρο της ΔΕΘ το οποίο σηματοδοτεί την ανάγκη ενίσχυσης της νόμιμης μετανάστευσης και τη σημασία που έχει για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, την άνοδο της αγοράς ακινήτων και κατ΄ επέκταση της οικονομίας.

Στην 85η ΔΕΘ, το περίπτερο του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου επικεντρώνει στις μόνιμες άδειες διαμονής επενδυτών (golden visas) και στην απλοποίηση της σχετικής διαδικασίας με τον νόμο που πρόσφατα πέρασε από τη Βουλή.

Κατόπιν της επίσκεψής του στο περίπτερο του Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου στη ΔΕΘ ο κ. Μηταράκης, θα επισκεφθεί τη δομή Νέας Καβάλας.

Στις 8 μ.μ, ο κ. Μηταράκης θα παρευρεθεί στην ομιλία του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, στο Βελίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.